در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع رولت گوشت خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه رولت روما را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد مورد نیاز

راسته گوساله...... ۲۵۰ گرم

سس کچاپ.... ۲ قاشق سوپ‌خوری

پنیر پارمزان..... ۲ قاشق سوپ‌خوری

جعفری ساطوری‌شده.....۱ قاشق سوپ‌خوری

ریحان ساطوری‌شده ......۱ قاشق سوپ‌خوری

پنیر چدار مکعبی...... به مقدار لازم

مواد برای مرینت

روغن زیتون ...... یک‌چهارم پیمانه

نمک...... به مقدار لازم

فلفل سیاه ...... یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

فلفل سفید ..... یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

روش‌تهیه

تمام چربی‌های راسته گوساله را گرفته و راسته را از وسط باز کنید و بکوبید تا به شکل یک ورق مسطح به ضخامت ۳ میلی‌متر درآید. نیمی از روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و فلفل سفید تازه آسیاب‌شده را در ظرفی با هم مخلوط کرده و گوشت را به مدت ۳۰ دقیقه در مواد مرینت و در یخچال نگه‌داری کنید.

راسته گوساله را پهن کنید، سس کچاپ را بمالید و پنیر پارمزان، جعفری و ریحان را روی سطح راسته پخش کنید، در وسط راسته پنیر چدار بچینید و راسته را رول کرده و با خلال دندان محکم کنید تا باز نشود. در تابه‌ای چدنی بقیه روغن زیتون را ریخته و تمام سطح راسته رول‌شده را سرخ کنید (هر طرف را به مدت ۱-۲ دقیقه سرخ کنید تا رنگش تغییر کند)، سپس داخل فویل قرار داده و به مدت ۶-۸ دقیقه در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰-۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا مغزپخت شده و پنیر آب شود. در پایان در ظرف مناسب سرو قرار داده و با سبزی‌جات دلخواه تزیین نمایید.

نکته: در زمان کوبیدن گوشت دقت کنید که گوشت پاره نشود تا هنگام پخت پنیر از وسط گوشت خارج نشود.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.