آلرژی یا حساسیت یک واکنش شدید سیستم ایمنی هنگام ورود ماده خارجی به بدن است و با مصرف برخی موادغذایی می‌توان آن را بهبود بخشید.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، ورود مواد آلرژی زا به بدن باعث افزایش ترشح هیستامین می‌شود و این ماده هم به نوبه خود موجب تحریک و برانگیختگی سیستم ایمنی خواهد شد.

در ادامه به مهم ترین خوراکی‌هایی که برای حساسیت‌های فصلی مفید هستند، اشاره شده است.

چای سبز: خاصیت ضد التهاب داشته و آنتی هیستامین طبیعی است.

سرکه سیب: غدد لنفاوی را پاکسازی می‌کند.

چغندر قند: باعث بهبود کار سیستم ایمنی بدن می‌شود.

زنجبیل: کاهش تعداد عطسه و واکنش مثبت سلول‌های مغز را به همراه دارد.

پیاز: در افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن تاثیر دارد.

ویتامین ث: برای کاهش آلرژی مناسب بوده و ضد استرس است.

برگ گزنه: باعث کاهش گیرنده‌های حساسیت بدن می‌شود.


بیشتر بخوانید:


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عماد
۰۰:۳۸ ۱۴ مهر ۱۴۰۰
زنجبیل خودش حساسیت زا هستش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۳ ۱۳ مهر ۱۴۰۰
من بدنم ب فصل بهار همراه با پخش شدن گردهای گل شکوفه درهوا شروع ب دونه های قرمزمیکنه فک کنم حساسیت باشه چون با بوکشیدن شکوفه های قرمز برنم لیشتراز این دونه ها درمیاره ک خارش شدید هم دارم !!!!