مدیرکل پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری گفت: حدود دو هزار و ۴۰۰ کیلوگرم گوشت استحصالی در کشتارگاه صنعتی جونقان بسته‌بندی و منجمد شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، بهروز آل‌مومن مدیرکل پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در پی خرید و کشتار دام مازاد عشایر استان حدود دو هزار و ۴۰۰ کیلوگرم گوشت استحصالی در سالن بسته‌بندی کشتارگاه صنعتی جونقان بسته‌بندی و منجمد شد.

او افزود: گوشت تولیدی در قطعات پنج‌گانه گردن، سردست، قلوه‌گاه، راسته و ران استخوان‌دار و به‌صورت کارتنی بسته‌بندی می‌شود.


بیشتر بخوانید


آل‌مومن اضافه کرد: با توجه به حجم بالای گوشت تولیدی، در جهت حفظ سلامت فرآورده‌های گوشتی، ذخیره‌سازی مناسب و توزیع عادلانه در آینده این امر ضروری و اجتناب‌ناپذیر است.

او ادامه داد: آخرین بار در اواخر دهه ۸۰ بسته‌بندی گوشت در کشتارگاه صنعتی جونقان صورت گرفته و امیدوارم پس از سال‌ها که چراغ‌های این واحد مهم روشن شده است و با تلاش متولیان این عرصه شاهد توزیع گوشت و فرآورده‌های گوشتی فقط به صورت بسته‌بندی سالم و بهداشتی باشیم.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار