به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از autoevolution، فناوری، هنر و پایداری میتوانند نقاط مشترک زیادی با یکدیگر داشته باشند. به تازگی یک پروژه هنری در یک مسابقه محلی این موضوع را ثابت کرد. خلاقیت میتواند پایداری را به سطح بعدی برساند و نشان دهد که نجات کره زمین نیز میتواند یک کار سرگرم کننده و جالب باشد. شکی نیست که ما به معنای واقعی کلمه به سمت عصر حمل و نقل پایدار حرکت میکنیم و صنعت خودرو بر راه حلهای جایگزین برای کمک به کاهش انتشار CO۲ متمرکز شده است. به نظر میرسد جایگزینی خودروهای استاندارد با خودروهای برقی یا هیبریدی، پاسخ اصلی باشد، اما پایداری فراتر از صرف انرژی پاک و کاهش میزان انتشار سموم است.
اتفاقات زیادی برای خودروها میافتد و چرخه عمر آنها به پایان میرسد. شین ایوانز اهل دنور موفق شده تا از زبالهها و مواد دور ریختنی محصولی شگفت انگیز تولید کند. زندگی ما دائما تحت تاثیر رباتهای بسیار پیشرفته قرار میگیرد که توسط نامهای بزرگ در صنعت ساخته شده اند، اما رباتی که به محیط زیست کمک کند و برای نسلهای آینده مفید باشد، میتواند بسیار جذابتر باشد.
مردم گرند رپیدز در میشیگان، با دیدن یک ربات غول پیکر به ارتفاع ۹ متر در مسابقه ArtPrize شگفت زده شدند. این ربات منحصر به فرد از سر، بازوها و سایر اعضای بدنش شعلههای آتش را به سمت بالا پرتاب میکند و میتواند به دور خود بچرخد. این ربات بیشتر از قطعات هواپیما و سایر اجسام قابل بازیافت ساخته شده است. شین ایوانز این محصول خارق العاده را ساخته در حالی که هیچ آموزش رسمی در زمینه مهندسی ندیده است. او همچنین یکی از خلبانان رباتهای غول پیکر است.
ایوانز گفت: " ماجرا از آنجا شروع شد که یکی از دوستانم مرا به دیدن هواپیماها برد. من برای ساخت ۹۰ درصد از این ربات، از قطعات هواپیما استفاده کردم. حرکات این ربات بسیار جالب است و شعلههای آتش با روشی خاص کنترل میشود. آتش مورد نیاز توسط مخزن پروپان ۴۵ کیلوگرمی تامین میشود." ربات رستاخیز چند سال پیش توسط ایوانز ساخته شد و در چندین رویداد نیز به نمایش درآمد و اخیرا برنده مسابقه ArtPrize شد و با اندازه و حرکات بی نظیرش جمعیت را به وجد آورد. ایوانز که علاقه زیادی به باز تولید اشیا و اماکن قدیمی از جمله موتورسیکلت و املاک دارد، با این کار نشان داد که چگونه میتوان از دفن قطعات خودرو در اقیانوس یا محل دفن زباله جلوگیری کرد. او امیدوار است سایر هنرمندان جوان نیز به سمت بازیافت قطعات دست دوم حرکت کرده و به آنها زندگی جدیدی ببخشند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/