به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سید تقی سهرابی در اجلاسیه مسئولان مدارس علمیه استان فارس با اشاره به اینکه حوزه علمیه برای کمک به دستگاههای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در جهت کمک به حرکت در مسیر گام دوم انقلاب ضرورت دارد، اظهار کرد: صیانت از انقلاب بر عهده حوزههای علمیه است.
او افزود: در صدا و سیما سه وظیفه مهم در تولید پیام وجود دارد که از جمله آن تولید، پردازش به زبان عامه و سوم توزیع و انتشار محتوا، رسانهها در پردازش و انتشار مشکلی ندارند؛ آنچه رسانه را به چالش میکشد تولید محتوا است.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص رسانه اشاره و عنوان کرد: توصیه مقام معظم رهبری به رسانه ترویج سبک زندگی اسلامی است. رسانه نیازمند کمک حوزه علمیه است تا سبک زندگی ایرانی اسلامی را تعریف کند و متوجه شود که سبک زندگی ایرانی و اسلامی دارای چه مولفههایی است، از این رو ابتدا خود رسانه باید این سبک را متوجه شود تا بتواند مولد خوبی برای سبک زندگی ایرانی اسلامی شود.
او اظهار کرد: هیچ جایگاهی نمیتواند بهتر از حوزههای علمیه به کمک رسانه بیاید. همچنان که شنیدیم برنامه ریزی شده برای حضور حوزههای علمیه در آموزش و پرورش، بنابراین تعریف رسانه به صورت عام رسانهای در تراز اسلام و جمهوری اسلامی یکی از ماموریتهایی است که حوزههای علمیه باید به کمک رسانه باید صورت گیرد.
سهرابی تصریح کرد: رسانه محصولی غیر بومی است که نیازمند بومی سازی است، و اگر در آینده نزدیک شاهد جمهوری اسلامیها در کشورهای اسلامی باشیم، شکل گیری نظامهای مبتنی بر جمهوری اسلامی حق آنان است که طلب کند رسانه در تراز جمهوری اسلامی چیست، کارهای مطلوبی انجام شده، اما کافی نیست
او بیان کرد: رسانه در تبلیغ برنامههای کودک و نوجوان باید چه خط و مشی را ادامه دهد تا مسیر دین و اسلام باشد، خط میان موسویقی حلال و حرام کدام است. این مواردی است که حوزههای علمیه باید به آن توجه داشته باشند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس با اشاره به ضرورت آموزش رسانهای طلاب و روحانیون، عنوان کرد: منبر یک رسانه است؛ حوزههای علمیه در طول تاریخ وظیفه تربیت را داشته اند که موفق نیز بوده اند، تربیت نیروی انسانی برای منبرهای جدید نیز باید در اولویت قرار گیرد.
انتهای پیام/