به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، حسن براتی مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت:در تهیه بعضی محصولات فلهای تقلبهایی انجام میشود به نحوی که چربی شیر محلی توزیع شده در برخی مراکز فروش تا حد ممکن گرفته میشود.
بیشتر بخوانید
براتی افزود: تقلبهایی که در برخی از شیرهای فله انجام میشود خطرناک و موجب تهدید جدی سلامت شهروندان است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد: آلودگی کپک مخمر ماست محلی تولید شده در استان در برخی نمونهها ۱۰۰ و ۲۰۰ برابر حد مجاز بوده است.
انتهای پیام/د