حسن براتی گفت:آلودگی در برخی از نمونه‌های ماست محلی در خراسان شمالی تا ۲۰۰ برابر حد مجاز است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، حسن براتی مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت:در تهیه بعضی محصولات فله‌ای تقلب‌هایی انجام می‌شود به نحوی که چربی شیر محلی توزیع شده در برخی مراکز فروش تا حد ممکن گرفته می‌شود.


بیشتر بخوانید


براتی افزود: تقلب‌هایی که در برخی از شیر‌های فله انجام می‌شود خطرناک و موجب تهدید جدی سلامت شهروندان است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد: آلودگی کپک مخمر ماست محلی تولید شده در استان در برخی نمونه‌ها ۱۰۰ و ۲۰۰ برابر حد مجاز بوده است.

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.