به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، حسن براتی زاده مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان این که آلودگی میکروبی در لبنیات محلی و بی نام و نشان با نظارتها و بازدیدهای انجام شده به وفور مشاهده میشود و جزء بزرگترین دغدغههای ما محسوب میشود، گفت: استفاده از این محصولات لبنی تهدید کننده سلامت محسوب میشود و خطرات جدی به همراه دارد.
براتی زاده افزود: عرضه محصولات لبنی خارج از محل تولید قانونی نیست و به طور کلی محصولاتی که بدون نظارت و مجوز بهداشتی به فروش میرسند، دارای آلودگی بالایی بوده و سلامت فرد را به خطر میاندازد.
بیشتر بخوانید
او عنوان کرد: با وجود آن که تهیه محصولات پاستوریزه و استریلیزه نیاز به هزینه بیشتری دارد، اما کیفیت و تضمین سلامت آن بر کسی پوشیده نیست، این در حالی است که محصولات لبنی محلی علاوه بر احتمال وجود درصد آلودگی و ابتلا به بیماریهایی نظیر تب مالت، درصد خامه و چربی بالایی داشته و هیچ تضمینی بر سلامت آن وجود ندارد.
مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: افرادی که تمایل به عرضه محصولات محلی لبنی دارند میتوانند با گرفتن مجوز بهداشتی و دیگرموارد مورد نیاز نسبت به این مساله اقدام کنند.
انتهای پیام/د