به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، بهمن خدادادیان مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه گفت : با توجه به اینکه در بررسیهای انجام شده نانواییها به عنوان یکی از کانونهای انتشار ویروس کرونا شناسایی شده اند به همین منظور در تلاشیم با انجام بازدیدها و ارائه آموزشهای لازم، جهت رعایت بیشتر دستورالعملهای بهداشتی در این مکانها فرهنگسازی کنیم.
او گفت : در این طرح ویژه که با محوریت فرمانداری از امروز انجام میشود از نانواییهای به صورت سرزده در دونوبت صبح و عصر بازدید خواهد شد.
خدادادیان افزود: در این طرح رعایت شیوه نامههای بهداشتی در خارج و داخل نانوایی، وزن نان، آرد مصرفی، کیفیت نان و میزان نمک با حضور نمایندگانی از فرمانداری، ادارههای استاندارد، بهداشت، غله، اصناف و نیروی انتظامی بررسی میشود.
مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه با اشاره به اینکه ۵ تیم کارشناسی ویژه برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده، افزود: کار خوبی که در طرح مذکور انجام میشود این است که در همان محل، تخلف تعیین تکلیف و در مورد آن تصمیم گیری میشود.
خدادادیان ادامه داد: در حال حاضر رعایت شیوه نامههای بهداشتی در بیرون از نانواییها زیر ۴۰ درصد و در داخل نانواییها حدود ۶۵ تا ۷۰ درصد است.
او با بیان اینکه در هرماه ۴۰ تا ۵۰ نمونه از نانواییهای شهر کرمانشاه از نظر میکروبی و شیمیایی گرفته میشود، گفت: برای متخلفانی که از جوش شیرین یا بلانکیت استفاده میکنند مجازاتهای سنگینی در نظر گرفته شده است .
انتهای پیام/د