معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افزایش ۲ درصدی نسبت تعداد مقالات علمی به تعداد اعضای هیات علمی خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، دکتر رضا خدارحمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت :تعداد مقالات بین‌المللی از ۱۱۱ مقاله در سال ۲۰۱۷ به ۴۴۴ مقاله در سال ۲۰۲۰ رسید که نشان از توجه ویژه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به پژوهش است.

او با اشاره به اینکه همه کار‌های عملیاتی و اجرایی باید از کانال پژوهش بگذرد و هیچ چیزی بدون پژوهش به سرانجام نمی‌رسد، افزود: با توجه به اینکه علم سلامت پزشکی و فناوری‌های مرتبط با آن‌ها به سرعت در حال پیشرفت است، بخش تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی در زمینه سلامت انسان و بهداشت تحقیقات و پژوهش‌های لازم را انجام می‌دهد.

دکتر خدارحمی با اشاره به اینکه هر تحقیق و پژوهش انجام شده باید پاسخگوی نظام سلامت، جامعه و مردم باشد ادامه داد: تحقیقات و فناوری عموما هزینه‌های بسیار زیادی را نیاز دارد و به عنوان مثال هزینه پژوهش در یکی از دانشگاه‌های کشور سوئد ۲ هزار میلیارد تومان است، اما در بسیاری از کشور‌های پیشرفته هم بخش کوچکی از پژوهش‌های انجام شده مفید و تاثیرگذار است و ایران هم از این قضیه مستثنی نیست.

عضو هیات علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، هدایت و برنامه‌ریزی دقیق را موجب افزایش تاثیرگذاری پژوهش‌های انجام شده دانست و بیان داشت: متاسفانه نقطه ضعف کل کشور این است که درصد اعتبار تخصیص داده شده به پژوهش از تولید ناخالص ملی پایین است و همچنین در شرایط عادی تا سه درصد درآمد دانشگاه و در شرایط ویژه کرونایی ۲ درصد از درآمد دانشگاه به پژوهش اختصاص یافته است.

دکتر خدارحمی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جزو دانشگاه‌های تیپ ۲ محسوب می‌شود گفت: در ۲ سال گذشته بین دانشگاه‌های تیپ ۲ از نظر پژوهش رتبه اول را کسب کردیم و بین ۵۷ دانشگاه علوم پزشکی کل کشور در جایگاه هشتم قرار داریم که جایگاه بسیار خوبی است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ایجاد زیرساخت برای پژوهش پاسخگو به جامعه و مردم را یکی از اولویت‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کرمانشاه دانست و توضیح داد: بر همین اساس مرکز مطالعات آینده‌نگر (کوهورت) را راه‌اندازی کردیم که در فاز اول این مطالعه با بررسی بیش از ۱۰ هزار بزرگسال ۳۵ تا ۶۵ سال و سه هزار نفر ۱۸ تا ۳۴ سال در شهرستان روانسر به پایان رسیده و هم اکنون نیز فاز‌های پیگیری سال پنجم و ششم در حال انجام است.

انتهای پیام/ق

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.