به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه، ثبت جهانی شدن اورامانات را یک فرصت برای توسعه منطقه خواند و گفت : مردم اورامانات به حق انتظار دارند رویداد ثبت جهانی در زندگی و معیشت آنها تاثیر مثبتی داشته باشد.
او گفت : این وظیفه میراث فرهنگی و گردشگری است که با کمک افراد صاحب دانش و ایده و دیگر مجموعهها یک پیوست اشتغال مناسب برای عرصه منظر فرهنگی اورامانات تهیه کند.
او با اشاره به برنامه ایجاد اشتغال در استان طی امسال، افزود: علی رغم اینکه شش ماهه اول سال هنوز به اتمام نرسیده، ولی ۴۶ درصد برنامه اشتغال تحقق پیدا کرده که عملکرد رضایت بخشی برای مجموعه است، ولی نکته مهم در موضوع اشتغال رضایت مردم از این عملکرد است.
او افزود: نمیتوان مشکل بیکاری انباشته شده طی دهههای گذشته را یک شبه حل کرد، ولی مردم این انتظار و توقع را از مسئولین دارند که برای رفع این مشکل تلاش کنند.
مدیر ارشد استان ادامه داد: ایجاد هر شغل نیازمند ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات است و تامین آن نیازمند همراهی بانکها است.
او ادامه داد: با پیگیریهای مداومی که انجام شد در نشست شورای اشتغال کشور در ابتدای فروردین ماه امسال و با حضور رئیس جمهور پیشین، مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای مناطق زلزله زده تصویب شد، ولی این اعتبار تاکنون ابلاغ نشده است.
بازوند گفت: این وظیفه مدیرکل کار استان است که با پیگیری بسیار جدی از طریق وزارتخانه، از حق و مطالبه مردم دفاع کند تا بتوانیم پروژههای تعریف شده در این حوزه را اجرایی کنیم.
او به فقدان یک بازار بزرگ در کرمانشاه به عنوان مرکز غرب کشور اشاره کرد و گفت: کلانشهرهایی مانند تهران، اصفهان و تبریز از مراکز مهم بازار کشور هستند و از سراسر کشور برای تهیه کالاها و وسایل گوناگون به آنجا مراجعه میکنند.
استاندار کرمانشاه افزود: خوشبختانه بازار کرمانشاه در برندسازی برخی کالاها بسیار موفق بوده و میتوان با پشتیبانی، مانع زدایی و فراهم کردن بستر برای سرمایهگذاران توانمند، شاهد شکل گیری چنین بازار گستردهای باشیم و برای شکل گیری این بازار بزرگ نیازمند راه اندازی کارگاههای بزرگ و کوچک هستیم.
بازوند به طرح توسعه حوزه نفت و گاز استان اشاره کرد و افزود: این طرح یک سرمایه گذاری کشنده است که میتواند شغلهای بسیاری را در ذیل خود ایجاد کند .
انتهای پیام/د