فرمانده ستاد اجرایی مبارزه با کرونا در مشهد گفت: خدمات رسانی به بیماران کرونایی و غیرکرونایی از شروع شیوع کرونا تا کنون به شکل مناسبی در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، شاپور بدیعی فرمانده ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ومعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا دو هفته‌ای است که در دانشگاه فعال شده است و در راستای سیاست‌های مقابله با کرونا خدماتی را انجام داده است، گفت: برنامه ریزی‌های لازم صورت گرفته است و همه کمیته‌ها در این زمینه فعال شدند.

او با اشاره به اینکه اقدامات این مدت خلاصه‌وار تهیه می‌شود تا راهکارهای حل مسئله نیز مکتوب در اختیار سایرین قرار گیرد ، افزود: برنامه ریزی‌های لازم در کمیته‌ها برای پیش بینی موج بعدی انجام شده است  تا  مشکلات رصد شود و از موضوعات چالش زا پرهیز شود.

فرمانده ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه روند بازبینی تصمیمات انجام خواهد شد تا مردم بتوانند خدمات بهتری دریافت کنند، ادامه داد: یکی از گام‌های مهم در حوزه خدمت رسانی به بیماران، فعال شدن سامانه ۱۹۱ است که در مسیر آگاهی بخشی به مردم حرکت کرد، علاوه بر این برخی از مراکز خدمت رسان به بیماران کرونا که به صورت شبانه روزی فعالیت می‌کنند،  توانستند خدمات خوبی به مردم ارائه دهند که از تمام این موضوعات تجربیاتی برای مقابله با موج بعدی به دست آید.

بدیعی با اشاره به اینکه نحوه ارائه خدمت در موج پنجم به مراکز بهداشت و درمان تبیین شود، بیان کرد: علاوه بر این در موج پنجم کرونا، روند تخصیص تخت‌ها طوری برنامه ریزی شد که خدمت رسانی به بیماران کرونایی و غیرکرونایی کاملا شفاف باشد.


بیشتر بخوانید


او با اشاره به اینکه به دنبال ایجاد یک برنامه جامع برای موضوع آموزش هستیم که اگر موج بعدی رخ داد بتوانیم موضوع آموزش را به شکل جدی ادامه دهیم تا آموزش دانشجویان به دلیل شرایط موج دچار خدشه نشود و بدانیم چه تخت هایی را به عنوان تخت آموزشی استفاده کنیم ، تصریح کرد: آموزش دانشجویان نباید دچار خدشه شود از همین رو برنامه ریزی بلند مدت خواهد بود چرا که دانشجویان امروز، فردا در سیستم درمانی کشور مشغول به کار می‌شوند بنابراین نباید صرفا به نیاز امروز توجه کرد بلکه باید شرایطی فراهم شود که دانشجویان آموزش های تخصصی خود را دریافت کنند و بدانند که در شرایط پاندمی چه خدماتی می توانند ارائه کنند.

فرمانده ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در پیک پنجم بسیج جامعه پزشکی نیز خدمات خوبی به بیماران ارائه کرده است، تاکید کرد: بسیج جامعه پزشکی در موضوعات میز خدمت، حضور همیاران سلامت در بخش های بستری کرونا و ارائه خدمات درمانی و واکسیناسیون به مناطق حاشیه شهر خدمت رسانی کردند .

بدیعی با تاکید بر اینکه خدمت رسانی به بیماران غیر کرونایی در شرایط پاندمی ادامه دارد، اظهار کرد: برای خدمت رسانی به بیماران غیر کرونایی در بیمارستان‌های قائم(عج)، امام رضا(ع)،  ام البنین(س)، منتصریه و امید و بیمارستان‌های روان پزشکی ابن سینا و حجازی ادامه دارد .

او با اشاره به اینکه در بیمارستان امید به دلیل پرهیز از حضور بیماران کرونایی در جوار بیماران سرطانی ، هیچ بیمار کرونایی پذیرش نشد، افزود: بیمارستان‌های منتصریه ، ابن سینا و حجازی هم از جمله بیمارستان‌های پاک در شرایط پاندمی بودند که از پذیرش بیمار کرونا معاف بودند.

فرمانده ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: نظم و هماهنگی بسیاری برای ارائه خدمت همزمان به بیماران کرونایی و غیر کرونایی در نظر گرفته شده است و تمام این تجربیات به صورت مکتوب در اختیار قرارگاه قرار می گیرد تا در صورت لزوم آیندگان از آن بهره ببرند.

انتهای پیام//ف.ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.