به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، میتوان با تغذیه مناسب سپر دفاعی بدن در جنگ با کرونا را تقویت کرد.
یکی از شهروندان گفت: من و خانواده ام توانستیم با تغذیه مناسب مانند استفاده از دمنوش آویشن و ترکیب عسل با سیاه دانه بدنمان را در برابر کرونا مقاوم کنیم.
او افزود: همچنین در مدت زمان درگیری با این بیماری مصرف میوه را افزایش دادیم و سعی کردیم میوههای فصل را مصرف کنیم.
یکی دیگر از شهروندان ادامه داد: استفاده از مواد غذایی با طبع سرد باعث کند شدن روند بهبود بیماری میشود.
او بیان کرد: زمانی که پدرم درگیر این بیماری بود استفاده از غذاهای خانگی و آبمیوه توانست جانی دوباره به تن رنجور پدرم بدهد.
به جای مصرف هویج از مواد غذایی جایگزین استفاده کنیم
اصغری کارشناس تغذیه گفت: شیوع این ویروس باعث شده خواسته یا ناخواسته عادتهای غذایی ما تغییر کند.
او با اشاره به اینکه قیمت هویج افزایش یافته است افزود: میتوان به جای استفاده از هویج هر میوه و یا سبزی که زرد یا نارنجی رنگ باشد مثل کدو حلوایی، لیمو و سبزیجات فصل که منبع خوبی برای ویتامین آ هستند استفاده کرد.
اصغری اظهار کرد: شیوع کرونا باعث شده که مصرف مواد خوراکی مضر مانند سوسیس، کالباس، پفک و چیپس کمتر شود.
کارشناس تغذیه تصریح کرد: توصیه میشود غذاهای آماده به خاطر چربی و روغن زیادی که دارند کمتر مصرف شود تا سطح ایمنی بدن در برابر ویروس کرونا حفظ شود.
او ادامه داد: افرادی که کرونا را به صورت مستقیم یا غیر مستقیم تجربه کرده اند اهمیت تغذیه سالم را به خوبی درک میکنند.
اصغری با اشاره به اینکه سبزیجات منبع خوبی برای ویتامین ث هستند گفت: عملکرد سیستم ایمنی بدن بهبود مییابد.
همان طور که چاقی باعث کند شدن روند بهبود بیماری کرونا میشود رژیمهای سنگین بدون نظر پزشک نیز میتواند بدن را ضعیف و تاثیرات جبران ناپذیری داشته باشد.
انتهای پیام/ک