رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: تردد بین جاده‌ای در استان اصفهان با توجه به پایان طرح ممنوعیت تردد ۱۴ روزه آزاد است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سرهنگ اصغر زارع رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به آخرین وضعیت تردد در محور‌های استان اصفهان گفت: ترافیک در محور‌های استان اصفهان روان است و مشکلی گزارش نشده است.

ورود و خروج به شهر‌های وضعیت قرمز و نارنجی کرونا ممنوع است

وی در خصوص اعمال محدودیت‌های ترافیکی در سطح استان نیز اضافه کرد: باید توجه داشت که از روز گذشته تردد بین جاده‌ای در استان آزاد شده است و تردد بین شهری نیز با توجه به رنگ‌بندی شهر‌ها اعمال قانون خواهد شد.

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: ورود و خروج به شهر‌های با وضعیت قرمز و نارنجی کرونا ممنوع است.

۲۱ هزار و ۲۲۴ خورد از ورودی‌های اصفهان برگردانده شد

وی در ادامه با اشاره به گزارش عملکرد پلیس راه در مبادی ورودی استان از ۲۴ مرداد تا ۵ شهریور ماه نیز ادامه داد: در این بازه زمانی به ۲۴ هزار و ۳۴۳ خودرو تذکر شفاهی داده‌ایم و ۲۱ هزار و ۲۲۴ خودرو نیز به مبدا بازگردانده شدند.

سرهنگ زارع در خصوص اعمال قانون خودرو‌های متخلف نیز اضافه کرد: در این بازه زمانی هفت هزار و ۵۰ راننده اعمال قانون ۵۰۰ هزار تومانی و سه هزار و ۲۰۹ راننده متخلف اعمال قانون یک میلیون تومانی شدند.

ممنوعیت تردد موترسیکلت‌ها در آزادراه‌های اصفهان

وی همچنین به اعمال ممنوعیت تردد موتورسیکلت‌ها در آزادراه‌های استان اصفهان نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس ماده ۴ قانون ایمنی راه و راه آهن تردد موتورسیکلت‌ها در آزادراه‌ها ممنوع است، البته باید توجه داشت که این ماده قانونی نمی‌گوید که ممنوعیت صرف باشد، اما به مجریان این اجازه را داده که ممنوعیت بگذارند.

رئیس پلیس راه استان اصفهان با بیان اینکه تردد موتورسیکلت‌های سبک و سنگین در آزادراه‌های استان اصفهان مشکلاتی را ایجاد کرده است، ابراز داشت: بر این اساس  تاکنون ۴۱ دستگاه موتورسیکلت در این محور‌ها متوقف و تحویل مراجع قضائی شده است.

منبع:مهر

انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.