به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای بسیاری از افراد، تعطیلات یعنی استراحتگاههای دارای سونا و جکوزی، اقامتگاههای لوکس کنار ساحل و یا برای شکموها رستورانگردی در رستورانهای گرانقیمت.
اما برای برخی دیگر، تعطیلات بدون کمی ماجراجویی اصلا معنایی ندارد. در ادامه به ۵ تا از خطرناکترین گذرگاههای دنیا نگاهی میاندازیم.
۱- کوه هوآشان در چین
این مسیر خطرناک هر ساله هزاران مسافر را به خود میبیند؛ مسافرانی که تلاش میکنند سفرشان را با رسیدن به قلهی ۲۱۵۴ متری کامل کنند. مسیر رسیدن به قله حقیقتاً هولناک است و از تختههای چوبی متشکل شده که به سطح سنگی متصل شدهاند. در پایان راه نیز یک معبد وجود دارد.
این کوه در استان شاآنشی در ۲۰ کیلومتری شرق شیآن قرار دارد و یکی از ۵ کوه مقدس چین و دارای پنج قله است. این راه مخوف در قلهی جنوبی این کوه واقع شده است. تعداد مرگ افراد بهطور رسمی ثبت نمیشود، اما طبق گفتهی مردم محلی، هر سال حدود ۱۰۰ نفر از این گردش خطرناک جان سالم به در نمیبرند.
۲- هوآینا پیچو در پرو
گردش در هوآینا پیچو به «گردش مرگ» نیز معروف است. به همین خاطر مشخص است که این مسیر چقدر مخاطرهآمیز است. مسیر تشکیل شده از پلههای حک شده در گرانیت که به دوران اینکاها بازمیگردد. این پلهها در کمتر از ۱.۶ کیلومتر، ۳۰۵ متر بالا میروند. هر روز تنها ۴۰۰ نفر اجازهی صعود از این پلهها را پیدا میکنند و بلیط آن فقط به صورت یک پک همراه بلیط ورودی ماچو پیچو فروخته میشود.
هر گردشگر میبایست پیش از صعود ثبت نام کرده باشد و بعد از بازگشت باید گزارش رسیدنش را به یک مقام رسمی اعلام کند تا بدین ترتیب مسئولین بتوانند بفهمند چه کسی بازنمیگردد.
نداشتن نرده، وجود مسیری تقریبا عمودی و اسمی شوم، این مسیر را به یک ماموریت مرگبار تبدیل کرده است. هرچند که بنابر گزارشات رسمی هیچ کس تا به حال در این جاذبهی گردشگری کشته نشده است.
۳- ال کامینیتو دل ری در اسپانیا
این مسیر که بیش از ۱۰۰ سال پیش ساخته شده، گذرگاهی پرمخاطره است که به کنارهی کوهی بسته شده. این مسیر در اصل به کارگران اجازهی دسترسی به دو نیروگاه برقآبی را میداده است. حالا این مسیر با عرض ۹۰ سانتی متری یک جاذبهی گردشگری مهم است و به درهی ال چورو در مالاگا واقع در جنوب اسپانیا چشمانداز دارد.
پیمودن این مسیر ۸ کیلومتری ۳ تا ۴ ساعت زمان میبرد. به خاطر این که ظرف دو سال، ۵ نفر از آن بالا خودشان را پایین انداختند، این مسیر در سال ۲۰۰۱ برای مدتی بسته شد. حالا بازدیدکنندگان باید کلاه ایمنی به سر داشته باشند و مسیر توسط میخهای فولادی به صخرهها متصل است.
۴- تاقیا در مراکش
برخی افراد فقط با نگاه به این مسیر به خود میلرزند. در خود روستا فقط چند ده ساختمان وجود دارد و از آن تا روستای زاویه دو ساعت راه است. کمتر از ۵۰۰ نفر در سال موفق به پیمودن مسیر میشوند، اما برای آن دسته از کسانی که ماجراجویی در خونشان است، این مسیر واقعا ارزش امتحان دارد.
۵- دراکنزبرگ در آفریقای جنوبی
دراکنزبرگ یک مسیر طولانی ۶۵ کیلومتری است که از داخل پارک ملی ناتال گذر میکند. در ابتدای سفر بازدیدکنندگان مجبورند که از دو نردبان زنجیری لق بالا بروند. آمار و ارقام نشان میدهند که پیش از سال ۱۹۸۵، ۵۵ نفر در این مسیر کشته شدهاند. اما آمار از آن به بعد بهروز نشده است.
منیع: روزیاتو
انتهای پیام/