به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان سرهنگ محمد سیدی مسؤل برگزاری ششمین دوره مسابقات بین المللی سال ۲۰۲۱ گفت: این مسابقات از ساعت ۸ صبح روز یکشنبه ۳۱ مردادماه ۱۴۰۰با حضور نمایندگان کشورهای شرکت کننده، سفرای آنها و میهمانان داخلی و خارجی در محل دانشکده پدافند شاهین شهر با برنامههای افتتاحیه آغاز میشود.
وی ادامه داد: شرکت کنندگان در این دوره مسابقات، در زمینه فنی مهارت و توانایی تیراندازی سلاحهای جنگی، توپخانه، پدافند هوایی، سلاحهای سبک و راکت انداز با یکدیگر رقابت میکنند.
سیدی با بیان اینکه عموم شهروندان میتوانند برای تماشای این مسابقات با رعایت شیوه نامه های بهداشتی حضور یابند، اضافه کرد: یکی از شاخههای مهم این مسابقات اربابان سلاح است که تفسیر مهم این شاخه، نگهداری تجهیزات توپخانهای است، در این شاخه تیمهایی از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، چین و روسیه شرکت دارند.
ارشد نظامی ارتش در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحال بختیاری هم گفت: از سال ۲۰۱۹ در سطح دنیا ۸۱ کشور در این مسابقات شرکت کردند و جمهوری اسلامی ایران نیز از ابتدای آغاز این رویداد با اذن مقام معظم رهبری مجوز حضور در این رقابتها را بهدست آورد به طوریکه دستور داده شد با تمام قدرت در این رزمنمایی شرکت کنیم. در سالهای گذشته که در این رویداد شرکت کردهایم از واژه مسابقات استفاده میکنیم، درحالی که این رویداد، بازیهای بینالمللی هست و به خاطر ایجاد انگیزه و رقابت، مسابقات به آن اضافه شد.
امیر آذر افروز گفت: تمام نیروهای مختلف از جمله هوایی، زمینی و دریایی در این مسابقات شرکت میکنند و کل مسابقات در ۳۴ رشته انجام خواهد گرفت که هدایت و فرماندهی کل بازیها توسط کشور مبتکر یعنی روسیه انجام میپذیرد.
وی تصریح کرد: ایران نیز امسال در این مسابقات میزبان شاخه اربابان سلاح شده و کشورهای بلاروس یا قزاقستان نیز میزبان مسابقات دیگر هستند، اما نهایتا در مراسم اختتامیه نتایج این المیپک نظامی مشخص و به طور همزمان در همه کشورها اعلام خواهد شد.
امیر آذر افزوز تصریح کرد: یکی از نکات جالب توجه این بازیها این است که، چون کشورهای مختلف در کنار یکدیگر در این مسابقات شرکت میکنند تجارب فنی و عملیاتی خوبی را با یکدیگر به اشتراک میگذارند که نیروهای جمهوری اسلامی در این زمینه مملو از تجارب بسیاری از دوران دفاع مقدس هستند به همین خاطر برخورد نیروهای ارتش ایران با مسائل فنی برای دیگر کشورها بسیار جالب است.
انتهای پیام/ی