به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،مصطفی مهرانفر مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان آبادان از وجود ۸۵ هزار مشترک آب و فاضلاب در سطح شهرستان آبادان خبر داد و گفت: از این تعداد در حوزه شهری ۷۴ هزار و در بخش روستایی ۱۱ هزار مشترک داریم و حدود ۲۰ هزار انشعاب غیرمجاز نیز در سطح این شهرستان وجود دارد که همه آنها شناسایی شده اند.
او ، با بیان اینکه تا کنون انشعاب ۲ هزار مشترک، مجاز شده است، افزود: باقی مانده این انشعابات غیر مجاز در سطح شهرستان آبادان تا پایان امسال به مجاز تبدیل خواهند شد.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان آبادان با اشاره به تولید روزانه ۱۸۰ هزار متر مکعب آب در شهرستان آبادان، تصریح کرد: به طور شبانه روز ۱۳۵ هزار متر مکعب این آب از طرح غدیر و حدود ۴۵ هزار متر مکعب دیگر از طریق رودخانه بهمن شیر تامین و برداشت می شود و با یکدیگر میکس می کنیم.
مهرانفر در بخشی از سخنان خود از راه اندازی آب شیرین کن شهر اروندکنار تا پایان هفته جاری نیز خبرداد و یادآور شد: آب شیرین کن شهر اروندکنار با ظرفیتی بالغ بر ۳۵۰۰ متر مکعب طی شبانه روز وارد مدار بهربرداری خواهد شد و مردم این شهر نیز از نعمت آب شرب کاملا بهداشتی و شیرین برخوردار می شوند.
او با بیان اینکه با این اقدام آب اروندکنار از آبادان به لحاظ کمی و کیفی بهتر خواهد شد گفت: برای راه اندازی آب شیرین کن از طریق سرمایهگذار بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
مدیر امور آبفا منطقه آبادان، EC آب شهر آبادان را در حد استاندارد شبکه عنوان کرد و ابراز داشت: برای بخش روستایی هم به صورت روزانه ۱۵ هزار مترمکعب از طرح غدیر میکس می کنیم و تا حدودی توانستیم از شوری با EC آب ۴ هزار جلوگیری و آن را معمولا بین ۳ هزار تا ۳۵۰۰ توزیع کنیم.
او به اجرای طرح آب شیرین کن شهر تاسیسات جدید چوئبده با ظرفیت ۲۵۰۰ هزار مترمکعب به صورت شبانه روز اشاره کرد و اذعان داشت: عملیات احداث سوله و تجهیز کارگاه آن در حال اجراست و بنا بر گفته سرمایه گذار این طرح نیز تا اواخر مهرماه به بهربرداری می رسد.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان آبادان با بیان اینکه توسعه و اصلاح شبکه فاضلاب مرکزی این شهر در خیابان دبستان به پایان رسید، گفت: در ابتدای شروع عملیات اعلام کردیم این پروژه طی چهار ماه به اتمام می رسد که اینک به پایان رسید و فقط ترمیم آن باقی مانده است.
او اضافه کرد: اکنون پیمانکار در حال ترمیم خیابان دبستان است و به زودی عملیات آسفالت آن آغاز می شود و طی ۲۵ روز آینده هم به اتمام می رسد.
مدیر امور آبفا منطقه آبادان در بخشی دیگر از سخنان خود از سرقت و تخریب ۲۰۰ تا ۳۰۰ درب منهول فاضلاب در سطح شهرستان آبادان خبرداد و تصریح کرد: حدود ۱۱۰ هزار منهول فاضلاب در این شهرستان وجود دارد، برای جلوگیری از سرقت این درب ها از سنگ های بتنی استفاده کردیم اما آنها را هم تخریب می کنند که علاوه بر خسارت های جانی، برای شرکت آب و فاضلاب نیز ضرر و زیان های فراوانی به همراه دارد.
او هزینه ساخت و نصب هر درب منهول فاضلاب را ۱۵ میلیون ریال عنوان کرد و گفت: از نهادهای امنیتی و نظارتی خواستار آن هستیم که انبارهای ضایعاتی را بررسی و با کسانی که این درب ها را خریداری می کنند برخورد قانونی صورت دهند. این ها همه به معظلی تبدیل شده اند.
مهرانفر عامل اصلی گرفتگی و پس زدگی فاضلاب در سطح شهرستان آبادان را تخریب و سرقت درب های منهول دانست و تاکید کرد: اکنون برای جلوگیری از تخریب و سرقت درب منهول های فاضلاب از درب های کوپلیمری که ارزش ریالی هم ندارند استفاده می کنیم اما متاسفانه برخی افراد ناشی آنها را سرقت می کنند.
او اضافه کرد: بارها این مهم را از طریق دادستان و شورای تامین دنبال کرده ایم و اکنون نیز در دست اقدام و بررسی قرار دارند.
انتهای پیام/ د