سردار مهدی معصوم بیگی رئیس پلیس پیشگیری ناجا در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: نیروی انتظامی با تاسی از راه امام حسین (ع) و مکتب عاشورا برای امنیت مردم عزیز و فهیم کشورمان جان خود را تقدیم میکند و در همین راه به تازگی شاهد بودیم که در تهران دو نفر از همکاران من «شهید طاهری» و «شهید مختوم نژاد» در راه دفاع از حریم امن و امنیت جان گران مایه خود را تقدیم انقلاب و مردم کردند.
وی افزود: قبل از آغاز ماه محرم، جلسات متعددی با هیئت امنای مساجد سراسر کشور برگزار و توصیههای انتظامی و بهداشتی را به این عزیزان ارائه کردیم.
سردار معصوم بیگی تصریح کرد: نیروی انتظامی بر پایه دو اصل در مراسمهای مذهبی ایام ماه محرم در کنار هیئتها و مساجد و تکایا حضور دارد، برقراری نظم و امنیت همراه با رعایت پروتکلهای بهداشتی دو مولفه مهم ما برای برگزاری این مراسمها است.
وی افزود: تعدادی از افراد که از خود معتمدین محلهها و شهرها و روستا هستند به عنوان همیاران محرم در دستههای عزاداری و مراسمها حضور دارند.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا تصریح کرد: رعایت پروتکلهای بهداشتی باید در تمام مراسمها انجام شود، نباید دوگانگی در این زمینه شکل بگیرد، دوگانگی از این جهت که به دلیل شرایط کرونایی مراسمها برگزار نشود و یا اینکه به دلیل برگزاری مراسمهای عزاداری پروتکلهای بهداشتی رعایت نشود؛ لذا باید این دو مقوله در جلسات و مراسمهای عزاداری مورد توجه قرار بگیرد.
وی افزود: مراسمهای ایام محرم باید در محیط باز و با فاصله اجتماعی برگزار شود و متولیان برگزاری این مراسمها با نیروی انتظامی و کلانتریهای محلههای خود همکاریهای لازم را داشته باشند تا مشکلی در این باره پیش نیاید.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا درباره محدودیت زمانی برگزاری مراسمها در هیئتها گفت: اصراری بر این موضوع که حتما مراسمها تا ساعت ۱۰ شب باید تمام شود نداریم، لذا مساجد و هیئتها و تکایا باید مراسمهای خود را به گونهای برگزار کنند که برای هیچ فردی مزاحمت ایجاد نشود.
وی افزود: در این باره مسئولان برپایی مراسمها خودشان نسبت به رعایت موارد تاکید دارند و مراعات حال شهروندان را میکنند، اینکه بگوییم مراسمها تا ساعت ۲۲ و یا نهایتا ۲۳ تمام شود، موضوع درستی نیست و متولیان برگزاری مراسمها نسبت به این موضوع درک درستی دارند.
بیشتر بخوانید
رشادت های نیروی انتظامی باید در رسانه ها بازتاب داده شود
انتهای پیام/
در فاصله 15 متر جا ، 8 تا باند بلند گوی پر قدرت ، توی کوچه نصب کردند بدون رضایت همسایه ها.
چنان بر طبل می کوبند که تمام شیشه های پنجره لق شده.
آخر مراسم هم هرکدوم 3 تا غذا زیر بغل زدند و میرند خونه هاشون ولی مردم رو کنار دیوار توی یه صف نگه میدارند که با تحقیر بهشون یدونه غذا بدن
از جعبه فیوز های برق منازل که توکوچه نصب شده غیر قانونی برق می گیرند که گاها اتصالی میکنه و برق مردم قطع میشه
خلاصه نمیدونم اگر باعث نارضایتی و سلب آسایش مردم باشی این عزاداری درسته؟ وخداوند قبول میکه؟
۲) اتفاقا متاسفانه بر عملکرد هیاتها هیچ نظارتی نیست! من بعضی مواقع فکر میکنم مدیریت «بعضی» هیاتها توسط انگلیسیها داره هدایت میشه چون عملا دارند بخوبی نقش دین گریزی ایفا میکنند! آخه صدای طبل و بلندگو بلند تا نیمه شب، روشن ماندن لامپهای گازی پرمصرف تا ظهر فردای مراسم، بیدار ماندن عوامل هیات تا صبح و بلندبلند صحبت کردن در خیابان و مزاحم خواب همسایه ها شدن و ... چیزی غیر از مردم آزاریست؟! آیا اینطوری میخواهند امام حسین (ع) را بین مردم محبوب کنند؟! این جز ترفند انگلیسیها چه میتواند باشد؟ در غیر اینصورت تا چقدر حماقت؟! تا چه میزان عدم نظارت بر عملکرد هیاتها؟!
حرف آخر: «چرا ارزش و جایگاه بالای هیاتها را در ایام محرم با این بی نظارتیها بر عملکرد متولیانشان ضایع میکنید؟ آیا نباید همگی در چارچوب یک پروتکل و ضابطه و قانون عمل کنند تا سبب جذب شوند و نه دفع؟!»
محل ما ١١ شب شروع ميكنن و الاماشاالله
این واقعی تره