حمله طالبان بر ولسوالی دولت یار واقع در ولایت غور شکست خورد. در این حمله بر طالبان تلفات سنگینی وارد شد.

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، منابع محلی در ولایت غور می‌گویند حملات تهاجمی گروه طالبان بالای ولسوالی دولت‌یار دفع و به این گروه تلفات سنگینی وارد شده‌است.

این منابع گفته اند که این حمله به رهبری والی نام نهاد طالبان غور انجام شده و شمار زیادی از طالبان به شمول قطعه سرخ این گروه حضور داشتند.

گفتنی است ولسوالی دولت‌یار از یک ماه به این طرف در محاصره گروه طالبان قرار دارد و خیزش‌های مردمی تحت رهبری عطامحمد دهقان‌پور در کنار نیرو‌های امنیتی از آن دفاع می‌کنند.

گفته می شود که شب گذشته طالبان از چند استقامت حملات تهاجمی خود را بالای ولسوالی دولت‌یار آغاز کردند.

این حملات با تلاش قوت‌های مردمی و نیرو‌های دولتی دفع و طبق آمار‌های اولیه نزدیک به ۲۰ جنگجوی این گروه هم کشته شده‌اند.

به گفته او در این زد و خورد‌ها دو نیروی دولتی هم جان باخته‌اند.

طالبان تا کنون از حملات شب گذشته در دولت‌یار چیزی نگفته‌اند.

این درحالی است که از میان چند ولسوالی در غور تنها ولسوالی‌های دولت‌یارو لعل و سرجنگل به تصرف حکومت مانده است.

طالبان علاوه بر حملات تهاجمی بالای این ولسوالی، از یک ماه به این طرف به گفته منابع محلی، کانال آب را به روی مردم بند کرده‌اند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار