کار برداشت غوره از تاکستان‌ های شهر سی سخت آغاز شده و تا اواخر مرداد ماه ادامه دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، همه‌ساله از نیمه تیر تا اواخر مردادماه کشاورزان شهر سی سخت به برداشت غوره از صدها هکتار از زمین‌ های زراعی خود می‌پردازند.

غوره های سبز یاقوتی و ترش مزه ای که از کیفیت و مرغوبیت بالایی برخوردارند.

استقبال چشمگیر مردم از آبغوره تازه باعث شده است واحدهای کوچک آبغوره‌گیری در کهگیلویه و بویراحمد راه اندازی شود.

غوره تولیدی شهر سی سخت علاوه بر تامین نیاز استان به شهرهای همجوار  صادر می‌شود.

غوره در دفع صفرا، بهبود عملیات هضم غذا در دستگاه گوارش و تقویت کبد نقش دارد.

پیش بینی می شود امسال ۲۵۰۰ تن غوره از تاکستان های سی سخت برداشت شود.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.