رئیس دانشگاه تهران درباره واکسیناسیون دانشجویان توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  صبح امروز (۱۶ مرداد) نشست خبری محمود نیلی احمدی آبادی رئیس دانشگاه تهران در دانشگاه برگزار شد. نیلی احمد آبادی، رئیس دانشگاه تهران در این نشست اظهار کرد: بحث ارتباطات از لحاظ نوآوری و پژوهشی بسیار فعال است و خبرنگاران خود محصول دانشگاه هستند.

او افزود: از نظر علمی و عملکردی به موضوع خبر و خبررسانی بسیار نزدیک هستیم. مسئولیت اجتماعی را در دانشگاه خیلی با اهمیت تلقی می‌کنیم و یکی از شیوه‌های اثرگذاری دانشگاه روی جامعه را اطلاع رسانی اخبار می‌دانیم.

نیلی احمد آبادی تصریح کرد: برای مردم و جامعه و رضایت و رفاه و جلب نظر مردم و دانشجویان کار می‌کنیم، بنابراین باید فعالیت و عملی شدن آن را در جامعه متناسب یک دیگر کنیم.

رئیس دانشگاه تهران ادامه داد: شاهد شرایط ویژه‌ای در آموزش عالی هستیم و ویروس کرونا اتفاقات زیادی را در دنیا و کشور و دانشگاه رقم زد و به اینصورت دوستان زیادی را از دست دادیم و مشکلات اقتصادی گریبان‌گیرمان شد.

او گفت: این چالش بزرگ، فرصتی را برای دانشگاه‌ها ایجاد کرد و سعی کردیم اثرات منفی این دیده را به حداقل برسانیم و اولین نقش دانشگاه استفاده از نقش و عملکردش در مقابله با ویروس کرونا بود که توانست با دانشگاه‌های علوم پزشکی اقداماتی را در حوزه تشخیص و مقابله و درمان و ساخت واکسن کرونا انجام دهد و موفق هم شد.

نیلی احمد آبادی بیان کرد: از نقش دانشگاه‌ها در دوران کرونا به خوبی استفاده نشد و گفتنی است که ویروس کرونا تنها بحث بهداشتی را شامل نمی‌شود بلکه حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی و سیاسی و ... است که همه ارکان جامعه را تحت تاثیر قرار داده است.

رئیسی دانشگاه تهران افزود: در حوزه آموزش تقریبا از لحاظ کیفیت و کمیت عقب افتادگی نداریم و طبق نظر سنجی‌ها از نظر محتوی آموزشی نیاز‌های دانشجویان را کاملا پوشش دادیم و کاملا روی حوزه پژوهش و فناوری دیجیتال مسلط هستیم.

او گفت: امیدواریم با تامین واکسن از سوی وزارت بهداشت بحث واکسیناسیون دانشجویان خوابگاهی مقطع دکتری دانشگاه تهران را تا آخر این هفته پایان پذیرد.

رئیس دانشگاه تهران افزود: برای واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه تهران از سوی وزارت بهداشت هر نوع واکسنی که در اختیارمان قرار بگیرد را استفاده خواهیم کرد و در این زمینه صاحب نظر وزارت بهداشت است، اما برخی واکسن های در دسترس ما سینوفارم، آسترانزکا، برکت و ... بوده است. 

واکنش رئیس دانشگاه تهران به اتفاق اخیر در دانشکده علوم اجتماعی

رئیس دانشگاه تهران از تشکیل کمیته ارزیابی بررسی اتفاق اخیر دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه مبنی بر برگزاری یک همایش غیرمتعارف خبر داد و گفت: بابت این اتفاق عذرخواهی می‌کنم و مایه تاسف است که حیثیت دانشگاه خدشه‌دار بشود. این اتفاق به قدری عجیب است که گاهی شک می‌کنیم سناریویی برای بدنام کردن دانشگاه نوشته‌اند!

دکتر محمود نیلی احمدآبادی بااشاره به بروز حواشی برگزاری یک همایش غیرمتعارف در دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه، از تشکیل کمیته بررسی این موضوع در دانشگاه تهران خبر داد و به ایسنا گفت: در پی برگزاری این همایش در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، کمیته‌ای به منظور ارزیابی و بررسی ابعاد این موضوع تشکیل داده است در این کمیته بررسی خواهیم کرد که اشکالات این همایش از کجا نشات گرفته که پس از بررسی موضوع نتایج آن را اعلام خواهیم کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: ما تاکنون گزارشی از برگزاری برنامه یا مناسبات غیر علمی در مراکز و واحدهای دانشگاه تهران نداشتیم اگرچه ممکن بود برنامه ها این گونه باشد که مثلا یکی از سالن‌های ما را اجاره کنند و مراسمی مثلا تحت عنوان دانش آموختگی دانش آموزان یک مدرسه را برگزار کنند. برگزاری این نوع برنامه‌ها امکان‌پذیر است.

رئیس دانشگاه تهران تاکید کرد: به طور کلی برای برگزاری مراسماتی که در دانشگاه تهران برگزار می‌شود، نظارت‌هایی انجام می‌شود و در این زمینه دستورالعملی نیز در دانشگاه تهران وجود دارد، اما در مورد چرایی رخداد خمایش اخیر بررسی خواهد شد.

وی در ادامه تاکید کرد: بر اساس قانون مراکز، سالن ها و سایر مکان ها در دانشگاه تهران در زمان‌هایی که خالی باشد را می‌توانیم در اختیار کسانی که متقاضی هستند در سطح جامعه قرار بدهیم و هیات امنای دانشگاه نیز این اجازه را به ما داده است تا فضاهای خود نظیر سالن‌های ورزشی، اتاق‌ها، کلاس‌ها و سایر مراکز در ساعتی که لازم نداریم را در قالب قراردادی در اختیار جامعه قرار بدهیم. به نظر من این تصمیم خوبی است چرا که سرانه سالنهای ورزشی ما محدود است در ساعاتی که دانشجویان ما در سر کلاس هستند می‌توانیم این فضاها رادر اختیار دیگران قرار بدهیم.

دکتر نیلی تاکید کرد: از سوی دیگر نگهداری فضاهای دانشگاهی نظیر سالنهای ورزشی، همایش و غیره مستلزم صرف هزینه است و با توجه به این که دانشگاه‌ها در مضیقه مالی قرار دارند این بحث روشنی است که بخواهیم از این فضاها درآمدزایی کنیم. همچنین ما در دانشگاه تهران سعی کردیم با ارائه آموزشهای آزاد و برخی برنامه های دیگر درآمدهای خود را گسترده کنیم و وابستگی به بودجه دولت کاهش یابد.

رئیس دانشگاه تهران اضافه کرد: در خصوص بحث اخیر دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه یک شرکتی که دارای مجوز فعالیت از وزارت کشور بود تقاضای استفاده از یکی از سالنهای دانشکده را برای ارائه آموزش ام بی ای بورس نمود که این قرار داد به شکل این نوع آموزش بسته شد. اما این شرکت بر خلاف قرارداد خود در دانشگاه اقدام نموده است.

نیلی تاکید کرد: من بابت اتفاقی که در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران افتاده است عذرخواهی می کنم و این مایه تاسف است چرا که حرمت دانشگاه خدشه دار شده است و این موضوع را حتما از مراجع قانونی پیگیری خواهیم کرد که چگونه قراردادی با دانشگاه بسته می شود اما خلاف آن را انجام می دهند.

 نیلی در پایان گفت: به قدری واقعه دانشگاه علوم اجتماعی دانشگاه تهران عجیب است که گاهی شک می‌کنیم که شاید این سناریویی برای بدنام کردن دانشکده باشد. چرا که ما همچین پدیده ای در دانشگاه تاکنون نداشتیم به هر حال این موضوع توسط دفتر حقوقی دانشگاه بررسی می شود چراکه در عمل از قرارداد سوء استفاده شده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۷ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
واکسن شد گوشت قربونی