حجت الاسلام سبزی گفت: قانون شورا‌ها دارای نقایصی بوده که در آینده مطمئنا اصلاح خواهد شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،حجت الاسلام سبزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در مراسم تحلیف اعضای شورا‌های اسلامی روستا‌های بخش نوبران و مرکزی شهرستان ساوه گفت: قانون شورا‌ها دارای نقایصی بوده که در آینده مطمئنا اصلاح خواهد شد.

حجت الاسلام سبزی افزود: مطالعه و افزایش آگاهی از اختیارات شورا‌ها مستلزم مطالعه دقیق قوانین در این خصوص است تا ضمن عمل به وظیفه، فراتر از اختیارات در نظر گرفته شده حرکت نکنیم.

او اضافه کرد: اعضای شورای اسلامی روستا‌ها که اعتماد مردم را کسب کردند با وجود محدودیت امکانات در روستاها، نیازمند انگیزه‌ی قوی برای فعالیت هستند و همه باید در این مسیر خود را بدون جهت گیری و قدرت طلبی؛ خدمتگذار مردم بدانیم.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت استفاده از نظرات مردم در تصمیم گیری‌ها را ضروری دانست و بیان کرد: شورا‌ها در تصمیم گیری‌ها باید منافع مردم را در نظر بگیرند و از این فرصت خدمت و مسئولیت استفاده کرده و خود را در برابر خداوند پاسخگو بدانیم.

او ارایه گزارش عملکرد شورا‌ها در پایان هر سال را از وظایف آن‌ها برشمرد و ادامه داد: اولویت بندی طرح‌ها و برنامه‌ها در روستا‌ها باید از طریق انتخاب دهیار کارآمد و نظارت جدی سرلوحه همگان قرار گیرد تا مانع هدر رفت و حیف و میل اعتبارات محدود شود.

حجت الاسلام سبزی پشبرد اهداف و برنامه‌های روستا‌ها را در سایه اتحاد و پیگیری اعضای شورا‌ها بیان کرد و افزود: پایبندی به ارزش‌های انقلاب به عنوان اصول اساسی شورا‌ها و کمک به انجام امور فرهنگی در روستا‌ها باید مورد توجه جدی قرار گیرد و با امانتداری و پاکدستی، اعتماد مردم را همواره حفظ شده و با دقت مانع سواستفاده‌ها شوند.

میرزایی فرماندار ساوه هم در این مراسم گفت: شورا‌ها با وحدت و همدلی می‌توانند منشا خیر برای روستا‌ها باشند و پای کار مردم بودن به عنوان یک اصل باید مورد توجه قرار گیرد.

میرزایی پرهیز از اختلاف و دارا بودن علم و حلم را از ویژگی‌های اعضای شورا بیان کرد و افزود: شورا محل خدمت است و نباید با ورود به دسته بندی‌های سیاسی و گروهی؛ به اختلافات دامن زد.

او اضافه کرد: امروز حفاظت از تمام اجزای روستا مانند ساماندهی پسماند؛ منابع طبیعی و حفظ اکو سیستم روستا باید مورد توجه قرار گیرد و این امور با برنامه حفظ و حراست شود.

فرماندار ساوه توجه به انتخاب دهیار به عنوان اصلی‌ترین ارکان روستا را از مهمترین وظایف شورا بیان کرد و گفت: کسانی که به عنوان دهیار انتخاب می‌کنید؛ باید از افراد تحصیل کرده و ساکن در روستا باشند تا با طرح و برنامه؛ زمان خود را صرف عمران و آبادانی روستا کنند.

او تصریح کرد: روستا به عنوان یکی از اصلی‌ترین مراکز تولید محصولات کشاورزی است به طوریکه در شهرستان ساوه ۷۰ نوع محصولات باغی تولید می‌شود که ضروری ست برای فراهم آوردن امکانات زیرساختی با برنامه محوری، به رشد و تعالی روستا‌ها کمک دوچندان شود.

انتهای پیام / ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.