به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،سهیل کیانی پور مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق قم گفت: با توجه به پایداری هوای گرم در روزهای آینده در استان قم، نیازمند همکاری همه بخشها در کاهش مصرف برق هستیم.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق قم مشارکت همگانی در مدیریت و کاهش پیکبار را بسیار اثربخش دانست و اضافه کرد: با جابهجایی و انتقال مصارف غیرضروری برق به ساعات غیرپیک میتوان میزان کسری تولید برق را جبران کرد و از خاموشیهای اضطراری نیز جلوگیری خواهد شد.
کیانی پور با اشاره به اختصاص سهمیه به هر استان، اضافه کرد: بر اساس میزان سهمیهای که به هر استان اختصاص پیدا کرده، هر استان باید مدیریت بار شبکه را انجام دهد تا از خاموشیها جلوگیری شود.
به گفته مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق قم، به دلیل کاهش نزولات آسمانی و مشکلاتی که بابت تولید برق در کشور پیش آمده، افزایش دما و بهتبع آن افزایش مصرف برق در تمام بخشهای تجاری و خانگی، تحریمها که امکان واردات تجهیزات مورد نیاز صنعت برق را محدود کرده و مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارزها از علتهای شاخص خاموشیهای پراکنده در سراسر کشور است.
کیانی پور با اشاره به اینکه مراکز غیرقانونی استخراج رمز ارزها باعث افزایش خاموشیها شدهاست، تصریح کرد: در استان قم هیچ مجوزی برای استخراج رمز ارزها صادر نشده است و نیروی انتظامی و دادستانی با خاطیان برخورد میکند.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق قم تنظیم دمای وسایل سرمایشی بر روی ۲۶ درجه سانتیگراد و استفاده از دور کند کولرهای آبی و نیز خاموش کردن لامپهای غیرضروری و استفاده از وسایل پرمصرف در ساعات غیر پیک (پایانی شب و ابتدای صبح) را بهعنوان راهکارهای ساده، اما موثر در کاهش و مدیریت مصرف برق اعلام کرد و افزود: با انجام همین اقدامات ساده میتوانیم سهم به سزایی در مدیریت و کاهش خاموشیهای ناخواسته داشته باشیم.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق قم با بیان اینکه هر یک کیلووات ساعت برق مصرفی برای چهار دستگاه مصرفی بیماران کرونایی لازم است، بیان کرد: اگر شهروندان درجه کولرگازی را از ۱۸ به ۲۴ یا ۲۵ درجه سانتیگراد کاهش دهند، این اقدام باعث ذخیره یک کیلووات ساعت برق میشود و با این اقدام برق مصرفی چهار دستگاه تنفسی بیماران کرونایی تامین میشود.
در حال حاضر حدود ۶۰۰ هزار مشترک برق در استان قم وجود دارد؛ ۱۳ درصد برق قم در بخش کشاورزی، ۲۸.۴ درصد در بخش صنعت، ۳۶.۵۵ درصد در بخش خانگی، ۱۰.۴ درصد در بخش عمومی، ۹.۷۸ درصد سایر مصارف و ۱.۸۳ در بخش روشنایی معابر مصرف میشود.
انتهای پیام/ح