به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، داود سیفزاده، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی گفت: در آخرین رتبهبندی وبومتریکس (جولای ۲۰۲۱) که بر اساس شاخصهایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه گوگل اسکولار و تعداد لینکهای دریافتی وب سایت دانشگاهها از وب سایتهای دیگر منتشر میشود، دانشگاه محقق اردبیلی با ۱۴۱ رتبه ارتقا در جهان و یک رتبه ارتقا در ایران، در جایگاه یک هزار و ۹۸۹ جهان و ۳۹ کشور قرار گرفت.
او افزود: در سه سال اخیر رتبه دانشگاه محقق اردبیلی ۷۵۵ پله در جهان و ۱۸ پله در کشور ارتقا داشته و امسال برای اولین بار توانست در جمع ۲ هزار دانشگاه برتر جهان قرار بگیرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: در این رتبهبندی دانشگاه محقق اردبیلی در بین دانشگاههای وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه ۲۶ و در بین دانشگاههای جامع وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه ۲۰ را کسب کرده است.
سیف زاده تصریح کرد: در ردهبندی اخیر دانشگاههای تهران، علوم پزشکی تهران و علوم پزشکی شهید بهشتی همانند دوره قبل به ترتیب رتبههای اول تا سوم کشور را کسب کردند و دانشگاههای هاروارد، استنفورد و موسسه فناوری ماساچوست (MIT) نیز به ترتیب در جایگاههای اول تا سوم دنیا قرار گرفتند.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند.
انتهای پیام/ح