قرابیه شیرینی سنتی تبریز است که به واسطه طعم خوبی که دارد علاوه بر ارسال به استان های مختلف، به کشورهای دیگر نیز صادر می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، به سراغ کارگاه شیرینی پزی در استان آذربایجان شرقی رفتیم که در آن به پخت شیرینی قرابیه می پردازند. مواد مورد استفاده در این شیرینی بادام، تخم مرغ،  پسته و شکر است که کاملا طبیعی است.

در تبریز و حومه روزانه حدود ۱۲هزار کیلوگرم قرابیه تولید می شود. کمتر مسافری است که به تبریز سفر کند و از این شیرینی برای سوغات تهیه نکند. این شیرینی خوشمزه علاوه بر ارسال به استان های مختلف، به کشورهای دیگر نیز صادر می شود.

در صنعت شیرینی پزی استان آذربایجان شرقی نزدیک به ۷هزار نفر مشغول به کار هستند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۴ ۲۰ آذر ۱۴۰۱
عالیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۲ ۰۵ مرداد ۱۴۰۰
چرا شرایط سفارش دادن رو توضیح نداد
لطفاکاملتر کنید ویدیورو