به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سید مجتبی واعظی رییس رویداد کمند با بیان اینکه این رویداد برای نخستین بار در سطح دانشگاههای استان فارس و به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شده است، گفت: شناسایی توانمندی و مهارتهای دانشجویان دختر، تقویت خودباوری، ایجاد و حفظ کسب و کارهای نوپا و توسعه ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت از اهداف رویداد کمند بود.
او افزود: رویداد کمند در ۷ محور صنایع دستی، گردشگری، پوشاک، فناوری و مهندسی، کشاورزی و صنایع غذایی، کارآفرینی اجتماعی، صنایع خلاق و فرهنگی برگزار شد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه شیراز افزود: از ۷۱۰ طرح ارسالی به دبیرخانه رویداد، ۱۲۰ طرح به مرحله داوری تخصصی راه یافتند و در نهایت ۱۰ تیم به عنوان برگزیدگان جشنواره انتخاب شدند.
واعظی اظهار کرد: برگزیدگان رویداد کمند علاوه بر دریافت جوایز در آیین اختتامیه، تحت حمایت صندوق کارآفرینی امید قرار میگیرند.
معصومه ابتکار معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده نیز در ارتباط تصویری با آیین اختتامیه این رویداد، گفت: در دولت دوازدهم تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا با همکاری و هم پیمانی با دستگاههای مختلف، تحقق عدالت جنسیتی و توجه به مطالبات و و نیازهای ضروری زنان و تحکیم بنیان خانواده را در اولویت قرار دهیم.
او اظهار کرد: رویداد کمند حرکتی امیدآفرین و گشایش افقهای تازهای برای دختران دانشجو بود که امیدواریم که همه دانشگاههای کشور بتوانند این رویداد را اجرا کنند. جای بسی خوشحالی است که توانستیم از اواخر سال ۹۷ کار مشترکی را در قالب رویداد کمند برای تقویت مهارتهای کارآفرینی و کسب و کار دختران دانشجو انجام دهیم.
این مقام مسئول ادامه داد: خوشبختانه تاکنون دو دوره از اجرای طرح کمند با همکاری بسیار ارزشمند دانشگاهها انجام شده و در دوره دوم ۱۶ استان این رویداد را اجرا کردند.
ابتکار بیان کرد: یکی از بهترین همکاریهای ما با وزارت علوم بوده است که جا دارد از تمامی مسئولین این وزارتخانه تشکر و قدردانی ویژهای داشته باشم.
ابتکار عنوان داشت: در حقیقت ما یک الگوسازی انجام دادیم. الگویی که قابلیت تکرار در همه دانشگاهها را دارد و حتی برای پسران دانشجو نیز قابل اجرا است.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، افزود: اختتامیه رویداد کمند باید آغاز حرکتی برای تقویت مهارتهای کسب و کار دانشجویان دختر باشد تا دختران دانشجوی ما بتوانند در ترم آخر تحصیلی با فضای کسب و کار و اشتغال آشنا شوند.
او با اعتقاد به اینکه یکی از مهمترین ابعاد کار کمند به نتیجه رساندن ایدههای خلاقانه دانشجویان است، گفت: سایر دانشگاهها نیز میبایست این تجربه و الگو را از دانشگاههایی که این طرح را انجام دادند، بگیرند. البته ما اتفاقات رخ داده در این رویداد را مستندسازی میکنیم و در اختیار سایر دانشگاهها قرار میدهیم.
ابتکار افزود: دانشگاههایی که این طرح را اجرا کردند باید این رویداد را آغاز کار خود تلقی کنند و دانشگاه شیراز هم بایستی نهالی که امروز کاشته شده را تبدیل به باغی پرثمر کند. در واقع این کار نباید محدود به یک رویداد شود بلکه باید استمرار داشته باشد.
او درخواست کرد: دولت آینده نیز میبایست شرایطی را برای ادامه یافتن این کار ارزشمند و حمایت از دختران برای ورود به کسب و کار فراهم کند. امیدوارم این افق گشایی که در دولت دوازدهم اتفاق افتاده است ادامه پیدا کند و این افق کماکان برای جوانان و دانشجویان باز بماند و منشا امید، تحرک، تلاش و خلاقیت برای نسل آینده باشد.
انتهای پیام/