به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بارش شدید باران در غرب اروپا و جاری شدن سیل تاکنون موجب مرگ و ناپدید شدن دهها نفر در آلمان و چند کشور اروپایی دیگر شده است. همچنین بارندگیهای شدید باعث طغیان رودخانهها، تخریب خانهها در شهرها و روستاها، خسارت به مسیرهای ارتباطی و خودروها در اروپای غربی شده است.
خبرگزاری فرانسه در خبری به نقل از منابع پلیس گزارش داد، شمار تلفات سیل در آلمان به ۱۵۶ نفر رسید و مجموع کل کشتههای سیل در اروپا به ۱۸۳ شخص رسیده است.
این تلفات جانی و مالی کمسابقه در اروپا واکنشهای فراوانی را در فضای مجازی در پی داشته است و کاربران و فعالان فضای مجازی با رویکردهای مختلفی به این موضوع پرداختهاندکه در این گزارش به برخی از آنها میپردازیم.
۱. مدیریت پوشالی غرب!
برخی از کاربران با این رویکرد به موضوع سیل اخیر پرداختند که اروپایی که به ما معرفی شده تصویری فوتوشاپشده و پوشالی است که رسانهها با بزککردن و پوشش ندادن نقاط ضعف آن به خورد ما دادهاند.
در همین رابطه کاربری به نام «امین بابازاده» نوشته: ۱۳۰۰ مفقود در #سیل_آلمان که تا کنون ۸۰ نفر پیدا شدند! اما هیچکس نگفت از بیعرضگی حکومته! میدونید چرا؟! چون اونجا حکومتِ دینی نیست که برای تمدنِ پوشالیِ غرب مشکلی ایجاد کرده باشه! تمدن وحشی شما را هم آب خواهد بُرد...
کاربر دیگری به نام «کیوانلو» نوشته:
«سلمان معمار» کاربر دیگری است که با انتشار دو عکس از قبل و بعد سیل آلمان به کنایه نوشته:
کاربر دیگری به نام «زندانی» توئیت کرده:، ولی باید اینجوری میبود که سر هرکوچه تو آلمان یه توربین نصب باشه که وقتی سیل میاد توربینا بچرخه برق تولید کنه و آب سیلاب همونجا وارد دستگاههای تصفیه آب بشه و آب معدنی از اونور بیاد بیرون!
چرا اینجوری شد پس؟
«سید علی موسوی» کاربر دیگری است که با انتشار فیلم بالا نوشته: در سالهای اخیر هر بار در ایران سیل جاری میشد این فیلم را منتشر میکردن و ادعا میکردند که خیابانهای اروپا این چنین است! حالا در اثر سیل آلمان و بلژیک ۱۲۶ نفر کشته و ۱۳۰۰ نفر مفقود شدن.
۲. نگاه دوگانه رسانههای مزدور به سیل در اروپا و ایران
برخی از کاربران نیز با این رویکرد به موضوع سیل اخیر پرداختند که رسانههای معاند و مزدور مثل صدای آمریکا و بی بی سی نگاهی دوگانه در انتشار اخبار حوادث طبیعی مثل سیل در اروپا نسبت به کشورهایی مثل ایران دارند.
کاربری به نام «سید» نوشته:
اخبار به سبک بیبیسی
@bbcpersian
#سیل_کرمان: ۵ الی ۷ پست، تیتر مرگ، فونت درشتترین حالت ممکن، تیتر پسزمینه بچههایی که فقط تُخم چشمشان گِلی نیست.
#سیل_آلمان: نهایتا ۱ استوری، تیتر امدادرسانی، فونت معمولی، تصویر پسزمینه خانومی که اندکی گِلی شده است.
کاربر دیگری به نام «ابوالفضل سلیمانی» با همین رویکرد توئیت کرده:
کاربر دیگری به نام «رضا رمضاننژاد» توئیت کرده:
«مهاجر» کاربر دیگری است که نوشته:
۳. خودتحقیری سلبریتیهای شیفتهی غرب!
عدهای از کاربران نیز با این رویکرد توئیت کردند سلبریتیهای غربزده هنگام حوادثی مثل سیل در ایران با نگاه خودتحقیرانه هرچه از دهانشان درمیآید علیه نظام و مسئولین میگویند، اما در حوادث مشابه در اروپا و آمریکا هیچ واکنشی از خود نشان نمیدهند.
کاربری به نام «علی العین ره» توئیت کرده:
«مسعود بصیری» کاربر دیگری است که با انتشار عکسی از سیل آلمان نوشته:
«حسین کاظمزاده» کاربر دیگری است که توئیت کرده:
منبع:فارس
انتهای پیام/