به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مفهوم عدالت توزیعی بر توزیع عادلانه منابع و منافع جامعه بین اقشار مختلف تأکید دارد و در این روزهای سختی که گریبان صنعت را گرفته و هر روز شاهد کوچکتر شدن سفره کارگران هستیم و یا اخبار ناخوشایندی از گوشه و کنار صنعت به گوش میرسد شنیدن خبرهای خوش و شیرینی که دلها را زنده میکند نوای امیدی است که ما را به آینده صنعت کشور بیش از گذشته دلگرم میسازد.
افزایش قابل توجه دویست درصدی پاداش تولید شرکت پاکسان بازتاب بسیار خوبی در رسانههایی همچون اقتصاد و تجارت، اقتصاد گویا، آرمان ملی، بورس ۲۴ و….. داشته است و این نشان از توجه ویژه به کارگران و پرسنل این مجموعه دارد که میتواند در این برهه زمانی کمک شایانی به اقتصاد خانواده آنها داشته باشد و الگوی خوبی برای سایر شرکتهای تولیدی و صنعتی باشد تا بخشی از درآمد خود را برای بهبود شرایط پرسنل خود هزینه کنند.
در واقع این هزینه کرد به نوعی سرمایه گذاری در جهت روحیه بخشی و بهبود کار در محیط تولید است که در کوتاه مدت به سبد درآمدی آن مجموعه باز میگردد.
اقدام اخیر شرکت پاکسان مثال روشنی در عدالت توزیعی است که در ادامه به تشریح آن میپردازیم:
به گزارش خبرنگار اقتصادی شجرنيوز، این مجموعه پس از حضور حسن بقائی به عنوان مدیرعامل و همزمان با اجرایی نمودن طرحهای متعدد رفاهی، در قانون پرداخت پاداش تولید بازنگری اساسی صورت داد تا پرسنل این مجموعه طعم عدالت در پاداش و دستمزد را بچشند.
با توجه به اینکه علیرغم افزایش میزان تورم، در سالهای گذشته در مبلغ پاداش تولید پرسنل پاکسان تغییری ایجاد نشده بود با دستور مستقیم مدیرعامل مجموعه در توزیع این درآمد بازنگری شد تا هر فرد متناسب با شرح وظایف و کاری که انجام میدهد از این امتیاز برخوردار شود.
در مدت زمانی که از مسئولیت بقائی در پاکسان میگذرد این مجموعه شاهد تحولات جدی و اساسی بوده است و تغییرات ملموسی رخ داده که بخشی از آن در حوزه اقدامات رفاهی و خدماتی به پرسنل مجموعه خلاصه میشود.
بی شک توجه به پرسنل خصوصا کارگران یک مجموعه اتفاق خوش آیندی است که میتوان ثمره آن را در بهرهوری کارکنان و بازدهی مجموعه به عینه مشاهده نمود و مشخصا تیم مدیریتی پاکسان در فرایند بهبود بخشی به امور کارگران، این مسئله را به صورت جدی مد نظر قرار داده و به آن توجه ویژه داشته است.
شعار سال جاری تولید، پشتیبانیها، مانع زدائیهاست و یقینا حمایت از قشر آسیب پذیر کارگر به غیر از اجر اخروی ثمرات فراوانی نیز در مجموعه تولیدی از خود بر جای میگذارد که نمیتوان آن را در حوزه تولید و درآمدزا بودن یک مجموعه نادیده گرفت.
شركت پاكسان با بیش از شش دهه قدمت و نزدیک به هزار نفر پرسنل که به صورت مستقیم در آن مجموعه مشغول به کار هستند نمونه خوبی برای تشریح رابطه مدیریت با پرسنل مجموعه است چرا که شواهد حاکی از این است که مدیرعامل پاکسان با ایجاد حس همدلی در مجموعه به شکلی اقدام کرده که تمامی پرسنل “پاکسان” را از آن خود میدانند و برای سربلندی و دسیابی به موفقیت تمام تلاش خود را به کار میگیرند تا اهداف و برنامههای مورد نظر مدیریت مجموعه تمام و کمال اجرایی و عملیاتی شود.
آنچه که مشخص است مدیرعامل این مجموعه با افزایش پاداش تولید تلاش دارد به همه کارکنان این پیام را بدهد که در ازای کاری که انجام میدهید دستمزد متناسب با آن دریافت میکنید و این امر میتواند مشوق خوبی برای انجام درست کار درست در یک مجموعه باشد که دریچهای نو در صنعت شوینده این کشور گشوده است.
اقدامات صورت گرفته توسط بقائی مدیرعامل پاکسان فصل تازهای از توجه به پرسنل در این مجموعه است که به زودی ثمره و اثرات مثبت آن را در بیرون از این مجموعه به منصه ظهور خواهد رسید.
مدیران سازمانها این روزها باید همچون رهبر ارکستر تلاش کنند تا بتوانند نوای موزونی از همدلی با کارگران خلق کنند تا بیش از گذشته زمینه رشد و شکوفایی مجموعههای تولیدی خود را فراهم نمایند و صنعت کشور را بیش از پیش به سمت و سوی بالندگی و شکوفایی مورد نظر مقام معظم رهبری و منویات ایشان در حوزه صنعت و اقتصاد کشور که بارها بر آن تاکید نموده اند سوق دهند.
بقایی با سابقه مدیریتی که در سطح کلان مدیریت کشور دارد به خوبی از این قضیه آگاه است که نبض تولید در دستان کارگر است و اگر کارگران یک مجموعه رضایت شغلی داشته باشند قطعا آن مجموعه در اجرای برنامههای خود موفق خواهد بود و میتواند به شایستگی رسالت خود را در قبال هموطنان، شهروندان و پرسنل مجموعه به درستی ایفا کند و در تولید و ارائه محصولی با کیفیت و جلب رضایت مشتری و سهامداران به نمونه ارزندهای در صنعت کشور تبدیل شود.
انتهای پیام/