با مصرف برخی مواد خوراکی احتمال خرابی زودهنگام دندان‌هایتان وجود خواهد داشت.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، مارینا ماکیشا، عضو انجمن ملی متخصصان تغذیه در روسیه دلایل لک شدن دندان را نام می‌برد.

این متخصص اظهار می‌کند که دندان‌ها به دلیل مشکلات مینای دندان تیره می‌شوند. همچنین "مشکلات وقتی به وجود می‌آیند که تراکم مینای دندان بر هم خورده باشد، منافذی در سطح ظاهر می‌شوند که رنگ‌های مختلفی می‌توانند به آن‌ها نفوذ کنند و باعث تغییر رنگ دندان به تیره می‌شوند. "

او افزود: اغلب در نتیجه عملکرد باکتری‌ها در حفره دهان، پلاک بر روی دندان ایجاد می‌شود. در بعضی موارد، پس از مسواک زدن دندان‌ها دوباره سفید می‌شوند. یکی از غذا‌هایی که می‌تواند به دندان‌های شما آسیب برساند، سس گوجه فرنگی است. این ماده حاوی اسید استیک، شکر، گوجه فرنگی طبیعی و گاهی رنگ‌های شیمیایی است. در مقابل، هنگام تهیه غذا، ماکیشا توصیه می‌کند از رب گوجه فرنگی استفاده کنید، که دندان‌های شما را سیاه نمی‌کند.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۰ ۲۵ تير ۱۴۰۰
جماعت کیسه داوری خدب بود...بازیکنتان اخراج نشد..خطلاهای واضح نگرفت..پنالتی هرودتا تکرار نکرد.. این فغانی هرباربه ضرر پرسپپولیس بودولی شک نکنید قهرمان نیستین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۶ ۲۴ تير ۱۴۰۰
مطلب مفید و کافی نبود. ولی تیتر دهن پر کن بود.