به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، شیرزاد جمشیدی,مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در جریان بازدید از روند ساخت مرکز دیسپاچینگ ملایر اظهار داشت: تاکنون ۲.۵ میلیارد تومان برای ساخت و تکمیل این مرکز هزینه شده که بهزودی یک میلیارد تومان دیگر نیز برای تکمیل و بهره برداری از آن اختصاص داده میشود.
او پیشرفت فیزیکی این مرکز را حدود ۸۵ درصد عنوان کرد و افزود: هدف از اجرای مرکز دیسپاچینگ برق در ملایر، مدیریت شبکه برق جنوب استان همدان برای کنترل و کاهش خاموشیها است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در خصوص اعمال خاموشیهای اخیر نیز گفت: از طریق دیسپاچینگ ملی سهمیهای برای استان همدان در نظر گرفته شده که این سهمیه با مقدار برق مصرفی تفاوت دارد و این تفاوت ناشی از این است که مقدار مصرف استان همدان بالاتر از این سهمیه است.
جمشیدی ادامه داد: در همین رابطه برای اینکه دچار خاموشی نشویم و خاموشیها طبق برنامه زمانبندی شده اعمال شود، مردم باید مصرف خود را نسبت به قبل ۱۰ درصد کاهش دهند.
افزایش ۳۰ درصدی مصرف برق در استان همدان
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تاکید کرد: چنانچه مردم همراهی لازم را داشته باشند و مصرف بهینه در همه تعرفهها همچون خانگی، کشاورزی، صنعت، اداری و تجاری اعمال شود، خاموشیها به حداقل میرسد، همانطور که طی چند روز گذشته کمترین میزان خاموشیها را در سطح استان همدان داشتیم.
جمشیدی با اشاره به اتخاذ تصمیمهای وزارت نیرو طی روزهای گذشته برای جبران بخشی از خاموشیها، گفت: پیرو این تصمیمات بخشی از انرژی صنایع به بخش خانگی تزریق شد و ساعت کاری ادارات دولتی تغییر و روزهای پنجشنبه تا پایان مرداد نیز تعطیل اعلام شد.
او افزود: در حال حاضر مصرف برق شب در استان همدان ۷۶۰ مگاوات و مصرف روز ۷۴۰ مگاوات است، در حالیکه سهمیهای که به ما اختصاص یافته ۶۳۵ مگاوات است که در بدترین حالت ۱۲۰ مگاوات کمبود داریم.
او یادآور شد: مردم باید میزان برق مصرفی خود را در این مدت مدیریت کنند تا بتوانیم ۱۲۰ مگاوات کمبود برق را از طریق کاهش ۱۰ درصدی مدیریت کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه خاموشی معابر و پارکها تا زمان عبور از بحران (پایان مرداد) ادامه دارد، اظهار داشت: صنایع همکاری و همراهی خوبی با ما داشتند و از طریق برنامهریزیهای انجام شده توانستیم تامین برق خانگی را بهتر مدیریت کنیم.
جمشیدی از افزایش ۳۰ درصدی مصرف برق در استان همدان طی سه ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با توجه به کاهش ۴۴ درصدی بارندگیها و افزایش سه درجهای دما خبر داد و گفت: این در حالیاست که سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن با توجه به افزایش میزان بارندگیها، ۲ درصد کاهش در مصرف برق استان داشتیم.
۴۰ درصد مصرف برق کشور مربوط به سیستم سرمایشی است
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید گفت: حجم مصرف برق کشور طی ۲ هفته گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد افزایش یافته که تداوم خشکسالیها و گرمای بیسابقه از جمله عوامل مهم در این امر است.
حجت الاسلام «احد آزادیخواه» افزود: طبق اظهار مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کشور، حدود ۴۰ درصد از مصرف برق مربوط به سیستمهای سرمایشی است که این امر موجب شد بین میزان تولید و مصرف فاصله بیفتد.
شهرستان ملایر دارای ۱۳۰ هزار مشترک خانگی برق است.
منبع ایرنا
انتهای پیام/غ