به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از پلنت اند سِکرتز، بسیاری از مردم برای طعم دار کردن مواد غذایی در روند پخت و پز از انواع مختلف فلفل مانند فلفل قرمز و سیاه استفاده میکنند. با این حال، کمتر کسی میداند که فلفل سفید نیز وجود دارد و دارای خواص بسیاری است.
فلفل سفید گیاهی خودرو و وحشی است که در هند به وفور رشد میکند. میوههای این درخت کوچکتر از نخود بوده و به صورت خوشهای از درخت آویزان هستند. پس از رسیدن این دانه ها، آنها را چیده و خشک میکنند و پس از آسیاب کردن میتوانید آن را به عنوان فلفل سفید مورد استفاده قرار میدهید.
تحقیقات نشان داده است فلفل سفید دارای خواص بی شماری است و باعث بهبود فرآیند هضم غذا شده و متابولیسم (سوخت و ساز بدن) را ارتقا میدهد. همچنین این نوع فلفل دارای خاصیت ادرارآوری است و از همین رو، اگر به دنبال افزایش متابولیسم و کاهش وزن هستید و یا عملکرد بهتر دستگاه گوارش را مد نظر دارید، فلفل سفید گزینه مناسبی برای شماست.
تحقیقات نشان داده است مواد موجود در فلفل سفید با تحت تاثیر قرار دادن دستگاه گوارش، روند جذب مواد مغذی را افزایش میدهند. در کنار خاصیت ادرارآوری، این نوع فلفل به دلیل دارا بودن خاصیت تب بری میتواند باعث کاهش تب بیماران شود.
طعم فلفل سفید ملایم و شیرینتر از فلفل سیاه است و تندی انواع دیگر فلفلها را ندارد. این نوع فلفل را به ویژه آشپزها با غذاهای دریایی و گوشت سفید بیشتر مورد استفاده قرار میدهند. همچنین میتوانید در درست کردن انواع مختلف سسهای خانگی نیز از فلفل سفید بهره بگیرید.
به طور معمول به دلیل رنگ سفید این نوع فلفل، از آن در درست کردن سسهای حاوی مایونز استفاده میشود. در غذاهای فرانسوی نیز از ترکیب فلفل سیاه و سفید برای طعم بهتر مواد غذایی بهره میگیرند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/