به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه پای چیکن باربیکیو را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد اصلی
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
سینه مرغ بدون استخوان، نگینی خرد شده ۶۰۰ گرم
سیب زمینی شیرین نگینی خرد شده ۲۲۵ گرم
آب ۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
هویج خرد شده ۱/۲ پیمانه
قارچ خرد شده ۲۲۵ گرم
کرفس خرد شده ۱/۲ پیمانه
پیاز خرد شده۱/۲ پیمانه
سس باربیکیو ۲/۳ پیمانه
خمیر پای آماده۴۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
طرز تهیه
فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
در یک قابلمه متوسط سیبزمینی و ¼ قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آب روی آنها بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند.
در ۴ دقیقه آخر هویجها را به سیبزمینی اضافه کنید و بگذارید کمی نرم شوند. سپس همه آنها را آبکش کنید.
در یک تابه بزرگ، مرغها را درون روغن داغ به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان عوض شود. سپس آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
پیاز، کرفس و قارچها را درون تابه بریزید و ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس مرغها را به تابه بازگردانید.
سس باربیکیو، سیبزمینی و هویج پخته شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. سپس آنها را درون کاسههای سفالی بریزید و کنار بگذارید.
خمیر پای را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به نوارهای باریک برش دهید. نوارها را با فاصله روی کاسهها بگذارید.
در یک پیاله، تخممرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آب را با قلممو روی خمیرها بمالید.
کاسهها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح خمیر طلایی شود.
این غذای خوشمزه را میتوانید برای مهمانهای عزیز خود تهیه کنید. زمان تهیه آن کمی طولانی است، اما برای پخت زمان کمی میخواهد و بسیار هم دکور زیبایی دارد.
منبع:سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/