به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، جواد حسینی، معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: برای دانشآموزان با نیازهای ویژه استان سیستان و بلوچستان تاکنون ۲۹۳ تبلت از سوی آموزش و پرورش استثنایی تهیه شده است و بهزودی ۲۰۰ تبلت دیگر نیز برای دانشآموزان تلفیقی فراگیر این استان ارسال میشود.
معاون وزیر افزود: از ۲۱۰ مدرسه مورد نیاز آموزش و پرورش استثنایی در کشور، ۱۰ مدرسه متعلق به استان سیستان و بلوچستان است. ۶ مدرسه از این ۱۰ مدرسه در حال ساخت است و در صورت تأمین زمین، ساخت ۴ مدرسه دیگر نیز در این استان آغاز خواهد شد.
او ادامه داد: ساخت یک مرکز جامع تشخیصی، مشاورهای و توانبخشی، در استان سیستان و بلوچستان نیز ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با تأمین اعتبار بهزودی این مرکز به بهرهبرداری میرسد. یکی از دو مرکز اختلالات یادگیری مورد نیاز این استان، درماه گذشته در شهرستان هیرمند به بهرهبرداری رسید و مرکز دیگر نیز تا اول مهر۱۴۰۰ آغاز به کار خواهد کرد.
معاون وزیر گفت: راهاندازی یک مرکز جامع پایگاه آموزش مجازی، ایجاد یک پایگاه سنجش دائمی آکوستیک و اختصاص سه میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات توانبخشی از جمله مواردی است که در حوزه آموزش و پرورش استثنایی استان سیستان و بلوچستان در سال جاری انجام شده است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه ۱۴ مدرسه اوتیسم در کشور در حال ساخت است، گفت: مدرسه اوتیسم استان سیستان و بلوچستان ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که ادامه ساخت آن، نیازمند مساعدت استان در تأمین منابع است.
او افزود: مقرر شده است ۹۹ مدرسه شبانهروزی در استان سیستان و بلوچستان ساخته شود که اختصاص یکی از این مدارس به آموزش و پرورش استثنایی، نیازمند پیگیری استانداری است.
مدرسه استثنایی شهرستان میرجاوه نیز با ظرفیت ۵۰ دانشآموز، وضعیت مطلوبی ندارد و ساخت یک مدرسه مناسب برای آنان نیازمند منابع دروناستانی است.
انتهای پیام/