به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه دلمه سیب زمینی با لوبیا را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی: شش عدد.
روغن: چهار قاشق غذاخوری.
پیاز بزرگ: یک عدد.
سیر: دو حبه.
زردچوبه: یک قاشق چایخوری.
زیره: یک قاشق چایخوری.
سس تند کاری: دو قاشق غذاخوری.
کنسرو لوبیا قرمز: چهارصد گرم.
آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری.
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری.
آب: یک چهارم پیمانه.
گشنیز: مقداری برای تزیین.
نمک و فلفل: به میزان لازم.
طرز تهیه:
سیب زمینی را شسته و با یک چنگال تمام سطح آن را سوراخ کنید. سپس آنها را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ سانتی گراد گرم شده به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه خوب میپذیم. حدود بیست دقیقه قبل از پایان پخت مواد میانی را به این صورت آماده میکنیم، روغن را در یک قابلمه گرم کرده و پیاز خرد شده را به مدت پنج دقیقه تفت میدهیم. سپس سیر، زردچوبه و زیره را به آن اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر تفت میدهیم.
لوبیا قرمز، آب لیمو، رب گوجه، نمک و فلفل را به همراه سس افزوده و به مدت ۱۰دقیقه روی حرارت قرار میدهیم، بعد از پختن سیب زمینیها روی آنها دو برش ضربدری میزنیم و مواد را داخل سیب زمینیها میریزیم.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/