به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فاضل عبیات معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: تامین آب شرب در راس همه نیازها قرار دارد و هر اقدامی که باعث شود آب شرب شهرها و روستاها با مشکل کیفیت مواجه شود، باید متوقف گردد که این مسئله از سوی جهاد کشاورزی اطلاع رسانی شد و باید کشتهای جایگزین کم مصرف متناسب با آورد نیز به کشاورزان معرفی شود.
او در ادامه بیان داشت: الگوی کشت از سوی جهاد کشاورزی اعلام شد که این الگو شامل شلتوک نیست، زیرا مصرف آبی شلتوک بسیار بالا بوده و اولویت ما تامین آب شرب است.
عبیات با بیان اینکه ۲۷ هزار و ۷۰۰ پرونده خسارت سیل سال ۹۸ خوزستان تایید شده که بیش از ۲۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی را شامل میشود، افزود: حدود ۷۵۰ میلیارد تومان خسارت باید به کشاورزان سیلزده خوزستان پرداخت شود که تاکنون حدود ۴۶۰ میلیارد تومان (معادل ۶۳ درصد) خسارت به پروندههای تایید شده پرداخت و ۳۷ درصد باقیمانده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان ادامه داد: پیگیریهای انجام شده برای پرداخت خسارت سیل به کشاورزان ادامه دارد و در حال حاضر تمام مراحل طی شده و قرار است وزارت کشور مکاتبهای انجام دهد، زیرا هیات دولت باید مصوبه جدیدی را برای پرداخت خسارتها داشته باشد.
این مقام مسئول در پایان گفت: وضعیت خشکسالی به صورت رسمی از سوی سازمان هواشناسی اعلام نشده که بر اساس دستور قرار است این درخواست با سازمان هواشناسی مکاتبه شود تا بتوان اقدامات لازم را برای پرداخت خسارت خشکسالی به کشاورزان دنبال کرد.
انتهای پیام/م