مدیر امور برق جنوب غرب کرمان با اشاره به لزوم توجه بیشتر به مدیریت مصرف برق، تمهیدات اداره برق کرمان برای کاهش مصرف انرژی را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مجید عمادآبادی، مدیر امور برق جنوب غرب کرمان با اشاره به اینکه افزایش میانگین دما و کاهش بارندگی، لزوم توجه به مدیریت مصرف را چندین برابر می کند، گفت: رعایت اصول مدیریت مصرف به ویژه سرویس و نگهداری به موقع دستگاه‌های خنک کننده و رعایت دمای متعادل ۲۵ درجه سانتی گراد، از نکات مهم در زمینه کاهش مصرف انرژی محسوب می‌شود.

او با اشاره به تشکیل تیم‌های بازرسی برای کنترل و پایش مصرف برق دستگاه‌های اجرایی از سوی امور برق جنوب غرب کرمان و ارائه گزارش هفتگی به استانداری افزود: کلیه ادارات باید به مولد برق اضطراری مجهز باشند و از این ظرفیت نیز به نحو شایسته‌ای برای کاهش بار مصرفی استان استفاده شود.

عمادآبادی با بیان اینکه بیش از ۹۷ هزار مشترک در حوزه امور جنوب غرب کرمان از نعمت برق برخوردار هستند و از صنعت برق خدمات دریافت می کنند، تصریح کرد: بیش از ۸۳ درصد مصارف شامل مشترکین خانگی، ۱۲ درصد تجاری، ۴ درصد عمومی و کمتر از یک درصد مصارف صنعتی هستند.

او  با ارائه گزارشی از وضعیت مصرف برق و همکاری ادارات در پیک بار گفت: پایش مصرف برق مغازه‌ها و پاساژ‌ها و مراکز تجاری به صورت روزانه  از سوی گروه‌های نظارت و بازرسی امور برق جنوب غرب انجام می شود و در صورت تجاوز از خط قرمز مصرف، تذکر یا اخطار داده خواهد شد. 

مدیرامور برق جنوب غرب کرمان بیان کرد: از زمان شروع پیک بار و افزایش مصرف تاکنون از حدود ۵ هزار و ۵۰۰ محل مصرف با تعرفه سایر مصارف بازدید شده که حدود ۷ درصد آن‌ها مصرف غیرمتعارف داشتند که اخطار داده شده است و در صورت تداوم شرایط پر مصرف نسبت به قطع برق این مراکز اقدام می شود.

او گفت: با شهرداری منطقه سه کرمان نیز تفاهم نامه‌ای امضا شده است تا نسبت به تعدیل روشنایی پارک‌ها و بوستان‌های منطقه سه اقدام شود.

عماد آبادی با بیان اینکه ادارات و بیمارستان‌ها موظف هستند تا مولد اضطراری داشته باشند، بیان داشت: تغییر ساعت کار دستگاه‌های اجرایی بر نمودار بار مصرفی ادارات استان تاثیر گذار بود ه است. 

او گفت: ۱۸ مرکز حساس در جنوب غرب کرمان دارای مولد اضطراری یا دیزل ژنراتور هستند که با شروع فصل پیک بار تابستان از ساعت ۱۱ تا ۱۳ هر روز موظف به همکاری هستند که این مورد به طور متوسط ۳ مگاوات به کاهش پیک کمک می کند.

مدیرامور برق جنوب غرب کرمان گفت: به جایگاه‌داران گاز CNG نیز توصیه شده است که بین ساعات ۱۲ تا ۱۸ با برنامه ریزی منطقه‌ای مشخص ضمن اطلاع رسانی به مردم، به مدت ۲ ساعت که همزمان با اوج‌گیری گرما و پیک مصرف برق در استان است، کمپرسور‌های جایگاه را از مدار خارج کنند تا با مدیریت مصرف برق، در کاهش مصرف انرژی همراهی داشته باشند.

او با اشاره به استخراج غیرمجاز رمز ارز‌ها گفت: از پیک زمستان تا پایان خردادماه امسال بیش از ۱۴۷ دستگاه ماینر غیرمجاز از ۱۱ محل مشکوک مصرف و یا گزارش مردمی  از سوی همکاران لوازم اندازه گیری کشف و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.

عمادآبادی از مشترکین خواست تا در صورت مشاهده هر گونه استفاده غیرمجاز از انشعاب برق برای استخراج رمزارز‌ها به سایت شرکت توانیر به آدرس www.tavanir.co.ir مراجعه و دربخش گزارش تخلف رمز ارز ثبت کنند تا رسیدگی شود.

او همچنین استفاده از مولد‌های اضطراری در ساعات اوج مصرف، خاموش کردن سیستم‌های روشنایی، سرمایشی و مصارف غیرضروری در پایان وقت اداری، انجام سرویس دوره‌ای تجهیزات سرمایشی و مشخص  کردن فردی به عنوان مدیر انرژی را از اهم انتظارات از دستگاه‌های اجرایی برای عبور از پیک بار تابستان سال جاری عنوان کرد.

انتهای پیام/ م

برچسب ها: مصرف برق ، رمزارز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.