متخصصان می‌گویند مصرف کاهو‌های دارای لکه‌های قهوه‌ای، برای بدن مضر نیست.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایت اور تاس، بسیاری از مردم به سبزیجات و به ویژه کاهو علاقه فراوانی دارند. کاهو دارای کالری پایین است و بدین جهت طرفداران زیادی در میان افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند دارد. با این حال، شاید زمانی که کاهو را خریداری کرده و در یخچال نگهداری می‌کنید شاهد لکه‌های کوچک قهوه‌ای بر روی آن بوده اید.

بسیاری از افراد با مشاهده این لکه‌های قهوه ای، اقدام به دور انداختن کاهو می‌کنند. باید بدانید مصرف این کاهو‌ها مشکلی برای سلامتی بدن ندارد. در حقیقت بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات، گاز‌های غیرقابل دیدن به نام اتیلن از خود منتشر می‌کنند. انتشار این گاز در میوه‌ها و برخی گیاهان باعث رسیدن و نرم شدن آن‌ها می‌شود.

انتشار این گاز از میوه‌ها باعث تاثیر شیمیایی آن‌ها بر روی یکدیگر می‌شود. در برخی موارد این گاز باعث رسیدن آن‌ها و در برخی موارد دیگر باعث تحت تاثیر قرار گرفتن کیفیتشان خواهد شد. کاهو میوه نیست، در نتیجه بدیهی است که در مقابل این گاز‌ها نمی‌رسد!

در واقع، کاهو به گاز اتیلن حساس بوده و قرار گرفتن آن در مقابل میزان ناچیزی از این گاز می‌تواند باعث واکنش شیمیایی شود و نقطه‌های قهوه‌ای شکل را بر روی آن‌ها تشکیل دهد. در حقیقت اتیلن منجر به تولید ترکیبی در کاهو شده که در نهایت با بروز نقطه‌های قهوه‌ای نمایان می‌شود.

لکه‌های کاهو

برای جلوگیری از این موضوع می‌توانید میوه‌هایی مانند سیب، موز، و آواکادو را که از خود گاز اتیلن ساطع می‌کنند از کاهو جدا نگه داری کنید. با این وجود، گاهی این موضوع خارج از اراده شماست، زیرا ممکن است در فرآیند حمل بار از مزرعه تا محل فروش و یا در میوه فروشی کاهو در معرض گاز اتیلن سایر میوه‌ها قرار گرفته باشد.

کمتر کسی می‌داند که خود کاهو نیز گاز اتیلن تولید می‌کند. تحقیقات نشان داده است زمانی که کاهو له یا بریده شود، اقدام به تولید گاز اتیلن می‌کند. گرچه شاید حفظ کاهو از گاز اتیلن دشوار به نظر برسد، اما فهم این فرآیند برای شما منافعی درپی خواهد داشت.

حال که به خواص گاز اتیلن پی بردید می‌توانید از آن به نفع خود استفاده کنید. در صورتی که گوجه نارس یا موز نرسیده دارید، تنها کافی است یک سیب یا میوه دیگر رسیده را در کنار آن‌ها قرار دهید و شاهد رسیدنشان باشید.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۸ ۰۱ تير ۱۴۰۰
یه کارشناسی می‌گفت کاهو میوه بهشته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۶ ۰۱ تير ۱۴۰۰
سالها هشدار میدادند .. که زنگ کاهو یعنی همان نقاط قهو ه ای را ..نخورید که چنین و چنان میشود .. ار امروز اشغال کاهو هم کیلویی چندها تومن گرانتر شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۳ ۰۱ تير ۱۴۰۰
دیروز هم میگفتین میوه کپک زده ضرر نداره. چه خبره؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۲۰ ۰۱ تير ۱۴۰۰
باشه حتما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۳ ۰۱ تير ۱۴۰۰
کدوم متخصصان همچی کاری کردن اون سم تولید کرده برای بدن مضره مثل سم سیب یا میوه های دیگه که قهوه ای رنگ میشن خیلی به اظهاراتشون مطمئنن بدن به خانواده خودشون مصرف کنه برای ما نسخه نپیچن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۳ ۳۱ خرداد ۱۴۰۰
یک بار کارشناسی در تلوزیون صحبت میکرد گفت
اگه کاهو تغییر رنگ و شکل داده و در او قارچ رشد کرده، بسیار برای بدن مضر است