به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان دکتر سعید فرجی مدیرکل بیمه سلامت استان همدان درنشست خبری گفت : با اجرای نسخه نویسی الکترونیکی فرد هنگام مراجعه به مراکز درمانی و مطب ها دیگر نیازی به همراه داشتن دفترچه درمانی ندارد بلکه منشی پزشک با وارد کردن کُدملی بیمار اطلاعات هویتی و بیمه و پرونده سلامت را در فهرست مراجعان پزشک قرار می دهد.
او افزود: پزشک پس از انطباق اطلاعات بیمار با مشخصات درج شده در سامانه و گرفتن شرح حال و معاینه بیمار می تواند بر حسب ضرورت برای بیمار آزمایش، تصویر برداری و یا دارو را در سامانه بهصورت الکترونیکی در خواست کند و کد پنج رقمی رهگیری را به بیمار تحویل دهد و فرد بیمه شده می تواند داروی تجویزی را با ارائه کد رهگیری و کد ملی خود از داروخانه یا درمراکز پاراکلینیک خدمت مورد نظر را دریافت کنند.
فرجی ادامه داد: با ارائه این کُد به هر مرکز طرف قرارداد با بیمه در هر نقطه از کشور میتوان داروی تجویز شده یا آزمایش و تصویربرداری درخواستی پزشک را دریافت کرد.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان اضافه کرد: به منظور ترغیب پزشکان به نسخه نویسی الکترونیکی مشوقهای پیش بینی شده است که برای نمونه پرداخت مطالبات این طیف از پزشکان در اولویت است و برای هر نسخه پنج هزار تومان بیشتر علاوه برسهم پیش بینی شده پرداخت می شود.
فرجی بیان کرد:مهمترین اولویت سازمان بیمه سلامت از نسخه نویسی الکترونیکی کاهش تقاضای القایی بود یعنی با جلوگیری از تعداد و تداخل دارویی شاهد کاهش هزینه های زائد و تحمیلی و کمک به اقتصاد سلامت بودیم .
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان یاد آور شد:هم اینک ۱۵۰ پزشک عمومی، ۱۶۲متخصص و فوق تخصص ،۳۵دندانپزشک،۱۸۱داروخانه،۵۲آزمایشگاه،۴۰مرکز توانبخشی،۲۳ پرتو پزشکی،۲۵درمانگاه خصوصی و خیریه، ۹درمانگاه خصوصی و۱۹بیمارستان طرف قرداد با اداره کل بیمه سلامت هستند.
فرجی در ادامه گفت:بالغ بر ۶۲هزار نسخه نویسی الکترونیکی در داروخانه ها ی استان همدان ثبت شده است.
انتهای پیام/م