به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، از همان زمان که نتایج تایید صلاحیت نامزدهای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری مشخص شد آرایش سیاسی هریک از دو جریان سیاسی کشور یعنی اصلاح طلب و اصولگرا هم مشخص شد؛ حالا جریان اصولگرا با دو نامزد در انتخابات حضور داشت عبدالناصر همتی و محسن مهرعلیزاده.
اگرچه در همان زمان افرادی نظیرمحمد خون چمن معتقد بودند که نباید در انتخابات شرکت کرد؛ اما اعضای حزب کارگزاران از همان زمان معتقد بودند که باید بر روی یکی از نامزدهای انتخاباتی به توافق رسید.
برای مثال محمود علیزاده طباطبایی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، در رابطه با "حمایت حزب کارگزاران از عبدالناصر همتی" گفت: حزب کارگزان از ابتدای انتخابات بنا را بر این گذاشته بود تا تصمیم نهاد اجماع ساز را مورد حمایت قرار دهد و تاکید بر این بود حتی اگر همه کاندیداهای اصلاح طلب رد صلاحیت شوند باز هم در انتخابات شرکت خواهیم کرد.
حسین مرعشی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران هم درباره رویکرد انتخاباتی خود گفته بود که باید برآیند نظرسنجی ها را دید. اگر در نظرسنجی آقای همتی یا مهرعلیزاده با اقبال نسبی مردم روبرو شوند، فضا اینطور نیست که اصلاح طلبان نامزد نداشته باشند.
موضوعی که محمدصادق جوادی حصار هم درباره آن گفته بود که اطلاع دارم که برخی از دوستان جبهه اصلاحات به ویژه در کارگزاران سازندگی در آشکار و چه نهان بی میل به حمایت از همتی نیستند. اما در اردوگاه اصلاح طلبان بین مهرعلیزاده و آقای همتی حتما مهرعلیزاده شهرت بیشتری در اصلاح طلبی داشته و مردم او را بیشتر به عنوان یک فرد اصلاح طلب می شناسند.
تا این لحظه به نظر میرسید که اصلاح طلبان قصد شرکت در انتخابات را داشته و صرفا در اینکه از کدام یک از نامزدها حمایت کنند اختلاف نظر دارند تا اینکه نهاد اجماع ساز جلسهای برگزار کرده و طی آن اعضا حمایت خود را از یکی از شخصیتهای این جریان اعلام کنند.
موضوعی که احمد شریف عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت که دوشنبه شب ساعت ۸ جبهه اصلاحات ایران جلسه ای با موضوع بررسی انتخابات ریاست جمهوری خواهد داشت. در این جلسات قرار است که اصلاح طلبان بر اساس نظر سنجی ها تصمیم گرفته شود.
پس از این صحبت آذر منصوری سخنگوی جبهه اصلاحات ایران، از آخرین جلسه مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران که تا ساعت ۱ بامداد به طول انجامید، خبر داد.
وی گفت که در جلسه مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران مورخ ۲۴ خرداد ماه موضوع تغییر موضع قبلی جبهه اصلاحات مبنی بر نداشتن نامزد در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ مطرح و به رای گذاشته شد و در نتیجه آن تغییری در موضع پیشین جبهه رای نیاورد.
با این حال، اما چندی نگذشته بود که محسن مهرعلیزاده در ساعت ۳ و نیم بامداد امروز چهارشنبه از رقابتهای ریاست جمهوری کنار کشید و حالا تنها یک انتخاب برای جریان اصلاحات باقی مانده بود؛ گزینهای با نام عبدالناصر همتی.
پس از این اقدام بود که رئیس دولت اصلاحات پیام تشکری را خطاب به مهرعلیزاده منتشر کرد و بهزاد نبوی، رئیس جبهه اصلاحات و نهاد اجماعساز اصلاحطلبان طی بیانیهای، ضمن تشکر از فداکاری مهرعلیزاده به دلیل انصراف، از همتی اعلام حمایت کرد؛ علاوه بر این حزب کارگزاران سازندگی، حزب ندای ایرانیان، حزب اعتماد ملی، حزب توسعه ایران اسلامی، حزب همکاری و وحدت ملی، حزب جوانان ایران اسلامی، حزب مردمسالاری، حزب اسلامی کار، مجمع نیروهای خط امام، خانه کارگر، مجمع فرهنگیان ایران اسلامی، جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان، مجمع زنان اصلاحطلب و جمعیت زنان نواندیش طی بیانیهای از عبدالناصر همتی حمایت کردند.
همچنین حسن روحانی هم در جلسه هیات دولت اظهار کرده که حتماً ظلمهای فراوانی رخ داده، اما قهر با صندوق، مشکلی را حل نمیکند؛ نگذاریم جمهوریت آسیب ببیند.
پس از این اقدامات به نظر میرسد که جریان اصلاح طلب علیرغم بیان اولیه خود مبنی بر نداشتن نامزد و عدم شرکت در انتخابات عزم خود را جدی تر از همیشه برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری جزم کرده است.
انتهای پیام/
حضرت عباسی خدا وکیلی دیگر شر مرسانید
خوشحااال رفتیم بهش رای دادیم فکرش ومیکردیم که:
درطی این ۸ سال ،چقدر قدرت خریدمون میاد پایین،چقدربین ما آدمای معمولی (که بیشترین افراد جامعه هستیم)و آدم هایی که میدونید چه کسایی ومیگم فاصله به وجود میاد، اونا روزبه روز مفرح تر وبهشون بیشتر توجه شد ما روزبه روزکم توجهی،تااااتونستند سُفرمون کوچیک و کوچیک ترکردن.چون ماهاواسشون مهم نبودیم فقط رای واسشون مهم بود!!!
اکنون در دوره ای هستیم که حقوق های فعلی باعث خرید پراید نیز نمیشود و امکانات سمند ها نیز کافی نیست.
لطفاً کاندیدا ها کمک کنند که مشکلات مهم مخفی نشود.
12 سال است که جوانان امکان خرید خانه ندارند چون خرید خانه واقعاً گران است.
لطفا در نوشتن رای خود حتما کد نامزد و اسم کامل ایشان نوشته شود در غیر این صورت رای باطل میگردد.
مشارکت بالا تضمین امنیت داخلی کشور است
ما در کنار هم دریا میشویم. ما در کنار هم قدرت پیدا میکنیم. ما در کنار هم و با هم میتوانیم تغییر ایجاد کنیم. ما باید در کنار هم بازی را عوض کنیم!
بنام خداوند جان و خرد.....
جالب اینجا هست اینها دنبال کسی نیستن که برنامه و کارنامه داره که ازش حمایت کنن بلکه دنبال سلطه و اریکه برا مسند قدرت هستن و شرایط و بدبختیهای مردم اصلا مهم براشون نیس. امروز آقای همتی گفته ما باید به جوونا وام بدهیم اینا وام بگیرند، آخه مردحسابی بانک هر وقت دوست داشته باشی وام میده اونم 27 درصد و با ضامن سنگینو... تازه اون موقع میگین ما پول داریم شما ضامن ندارید!!!! ؟؟
فقط اقای ریسی میتونه دلسوز ایران عزیزمان و مردم شریفمان باشه .واقعا به ایرانمان به یه زایمان احتیاج داره که دردش برای اونهای هست که پدر مملکت رو دراوردن و خوبیش وارامشش برای مردم ایران زمینه
رای هر ایرانی و ایرانی دوست فقط اقای ریسی
بر چه مبنایی اینا از همتی حمایت می کنن ؟ چه براورد و دستاورد ملی در جریان اصلاحات و 8 سال روحانی دیدن که کوتاه نمیان و همچنان حمایت می کنن ؟ مغز متفکر این جریان براندازترین دشمن ایرانه ، متاسفم برای این نظام که امثال این افراد می تونن داخل ایران تقویت و به وقتش ضربه های سنگینشون رو بزنن و فرار کنن..
ننگ بر اینا که منافع حزبی رو به منافع ملی ترجیح می دن و به جای اقتدار ایران به اقتدار خودشون فکر می کنه ، همتی که واضحه تشنه قدرته ، حرفاشو که می بینیم یاد دوران دبستان و دروغای بچگی می افتیم اینقدر آماتور شعار می ده که آدم نمی تونه 5 ثانیه تحملش کنه...
اگه کسی بود که میتونست رای بیاره شورای نگهبان رد صلاحیتش میکرد....
برای گرم کردن تنور انتخابات هر دروغی رو نگید
بله معلومه که ندیدی جایی که شما زندگی میکنی بزرگترین گرفتاریشون اینه که براشون پیامک حجاب میاد
در کل میزان مشارکت هر دو جناح بعید میاد بالاتر از ۳۰ درصد باشه
آیت الله رئیسی
چونکه همتی یعنی دولت روحانی
یعنی مافیای دولتی که مثل اختاپوس و بدون کارایی
از این وزارتخانه به دیگری کوچ کرده اند و
4 دهه است که اجازه حضور نخبگان جوان بیکار و پر انرژی و انگیزه را نداده اند و
تمام خلاف های یکدیگر را بخاطر
عدم شفاف سازی پوشش داده اند
پس لیست کم کارها و ناکارامدها بیرون امد
معلوم شد .کدام حزبها پوششی و روکشی ایند