به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، پوران خلفیان مدیر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: هفته بین المللی سلامت مردان به دنبال تجمع شش سازمان و موسسه علمی عضو این شبکه در وین در سال ۲۰۰۶، مورد توافق قرار گرفته است و از همان سال هفته بین المللی سلامت مردان از ۱۴ تا ۲۰ ژوئن به صورت گروه های اطلاع رسانی با پوشیدن لباس آبی و با استفاده از روبان آبی به عنوان نشانه سرطان پروستات برگزار میشود.
او افزود: در این گروه ها دیگر بیماریهای شایع مردان از جمله دیابت، استئوپروز، سلامت خانواده، سلامت شغلی و حوادث شغلی، خودکشی و خشونت در مردان مورد توجه قرار گرفته است.
بیشتر بخوانید
خلفیان اضافه کرد: در دو سال اخیر با توجه به وجود همه گیری کووید۱۹ و شدت ابتلا و مرگ و میر و مشکلات سلامت مردان نسبت به زنان سبب شده است که این موضوع در صدر مسائل مطرح شده در هفته فوق قرار گیرد.
او اظهار داشت: شعار هفته بین المللی سلامت مردان در سال ۲۰۲۱، سلامت روانی مردان در همه گیری کووید۱۹ با تاکید بر مردان جوان، مردان شاغل و مردان بیکار شده به علت این بیماری در نظر گرفته شده است.
خلفیان تصریح کرد: با لغو رویدادهای اجتماعی، بسیاری از نوجوانانو جوانان نه تنها برخی از مهمترین لحظات زندگی خود را از دست داده اند، بلکه از فعالیتهای روزمرهای مثل گفتگو با دوستان و از شرکت در کلاسهای درس هم دور افتاده اند.
او گفت: همچنین از دست دادن شغل و پایین آمدن سطح درآمد مردان به ویژه مردان جوان در این مدت سبب بروز بحرانهای اقتصادی و مشکلات روانی و افسردگی آنان شده است و افراد بدون کار، افراد با محدودیت مالی ناشی از کار و نداشتن ایمنی شغلی دچار اضطراب شده اند.
خلفیان بیان کرد: خدمات سلامت روان در این دوره شامل آموزش برای رفع اضطراب و نگرانیهای مربوط به کرونا، ارائه خدمات پیشگیرانه شامل آموزش غربالگری و ارائه خدمات اورژانس روانپزشکی بویژه در زمینه پیشگیری از خودکشی است.
او ادامه داد: هفته بین المللی سلامت مردان و شرایط همه گیری ویروس کرونا، فرصت مناسبی برای توجه بیشتر به سلامتی مردان است و در این هفته، عواملی که در افزایش احتمالی ابتلای آنها به کرونا تاثیر گذار است را معرفی و از بروز برخی از مسائل غیرقابل جبران جلوگیری خواهیم کرد.
انتهای پیام/ع