به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، سهیل کیانی پور مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق قم گفت: در پی افرایش دمای هوا در روزهای اخیر و با وجود تغییر ساعت کار ادارات همچنان شاهد رشد مصرف برق در این استان نسبت به مدت مشابه سال قبل هستیم.
کیانی پور با اشاره به افزایش دمای هوا نسبت به مدت مشابه سال قبل، نیاز مصرف برق در آغازین روز هفته جاری را ۸۱۰ مگاوات در روز و حداکثر نیاز مصرف برق در شب را ۷۳۲ مگاوات عنوان کرد.
او اضافه کرد: سال گذشته در چنین روزهایی پیک روز ۷۰۷ مگاوات و پیک شب ۶۶۴ مگاوات به ثبت رسید که رشد ۱۴ درصدی پیک روز و ۱۰ درصدی پیک شب را نشان میدهد.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق قم مشارکت همگانی در مدیریت و کاهش پیکبار را بسیار اثربخش دانست و گفت: با جابهجایی و انتقال مصارف غیرضروری برق به ساعات غیرپیک میتوان میزان کسری تولید برق را جبران کرد و از خاموشیهای اضطراری نیز جلوگیری خواهد شد.
کیانی پور با اشاره به سقف مصرف ۷۰۰ مگاواتی تعیین شده در هفته جاری برای استان قم، یادآورشد: در روز شنبه هفته جاری با همکاری و مشارکت مشترکین صنعتی، کشاورزی و اداری در استان موفق به مدیریت بار به میزان ۹۰ مگاوات شدیم که این امر باعث شد خاموشی و قطعیهای برای مشترکین خانگی و بهصورت گسترده در سطح استان اعمال نگردد.
او ادامه داد: با توجه به پیشبینی اداره کل هواشناسی مبنی بر افزایش و تداوم گرمای هوا در روزهای آتی در صورت عدم توجه و رعایت برنامههای مدیریت مصرف توسط مشترکین، اعمال خاموشی محتمل خواهد بود.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق قم تنظیم دمای وسایل سرمایشی بر روی ۲۶ درجه و استفاده از دور کند کولرهای آبی و نیز خاموش کردن لامپهای غیرضروری و استفاده از وسایل پرمصرف در ساعات غیر پیک (پایانی شب و ابتدای صبح) را بهعنوان راهکارهای ساده، اما موثر در کاهش و مدیریت مصرف برق اعلام کرد و افزود: با انجام همین اقدامات ساده میتوانیم سهم به سزایی در مدیریت و کاهش خاموشیهای ناخواسته داشته باشیم.
در حال حاضر حدود ۶۰۰ هزار مشترک برق در استان قم وجود دارد؛ ۱۳ درصد برق قم در بخش کشاورزی، ۲۸.۴ درصد در بخش صنعت، ۳۶.۵۵ درصد در بخش خانگی، ۱۰.۴ درصد در بخش عمومی، ۹.۷۸ درصد سایر مصارف و ۱.۸۳ در بخش روشنایی معابر مصرف میشود.
انتهای پیام/ح