سرهنگ مجید یگانه پور گفت: هتاک فضای مجازی که اقدام به تشویش اذهان عمومی و انتشار مطالب توهین‌آمیز علیه مسئولان شهرستان در بستر شبکه‌های اجتماعی می‌کرد شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  سرهنگ مجید یگانه پور فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین گفت : با رصد به‌موقع پلیس امنیت عمومی شهرستان در فضای مجازی، مشخص شد که فردی اقدام به توهین و تخریب مسئولان شهرستان در شبکه‌های اجتماعی می‌نماید که این موضوع به صورت ویژه در دستور کار انتظامی شهرستان قرار گرفت.


بیشتر بخوانید 


او  افزود: پس از اینکه شناسایی و دستگیری هتاک فضای مجازی در دستور کار کارشناسان پلیس قرار گرفت که در این راستا طی هماهنگی مقام قضایی فرد موردنظر شناسایی و در یک اقدام غافلگیرانه دستگیر و به مقر انتظامی دلالت شد.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه با بررسی سوابق متهم مشخص گردید که وی سابقه تشویش اذهان عمومی نسبت به مسئولان شهرستان و توهین و تخریب را در پرونده خود دارد، تصریح کرد: متهم در بازجویی‌ها با مشاهده ادله دیجیتال و انکارناپذیر پلیس لب به سخن گشود و به جرم خود اعتراف کرد.

سرهنگ یگانه پور از شهروندان تقاضا کرد: در فضای مجازی، اخلاق اسلامی، سیاسی و احترام متقابل را مدنظر داشته و از هرگونه بداخلاقی، توهین و اهانت به اشخاص حقیقی و حقوقی پرهیز کنند.

انتهای پیام/ه 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.