به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، امروز قصد داریم طرز تهیه خوراك كلم برگ با خامه به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
روغن کنجد....... ۲ قاشق سوپخوری
پیازچة خرد کرده ......۸ ساقه
کلم برگ رشتهای خرد کرده .....۱ عدد کوچک
هویج خلالی خرد کرده..... ۱ عدد متوسط
کدوسبز خلالی خرد کرده...... ۲ عدد
سویا (دانه درشت) .... ۵۰ گرم
نمک و فلفل سفید..... به میزان لازم
زنجفیل رنده کرده..... ۱ قاشق چایخوری
آرد ذرت.... ۱ قاشق سوپخوری
آب گوجهفرنگی..... ۱ لیتر (۴ پیمانه)
خامة صبحانه...... ۲۰۰ گرم
کنجد خام.... ۱ قاشق سوپخوری
اُرگانو ....۱ قاشق چایخوری
آبلیموی تازه....۱ قاشق سوپخوری
روشتهیه
روغن کنجد را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیازچه و کلم را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه هویج و کدو را نیز افزوده و تفت دهید. در این میان، سویا را بخیسانید و بعد در آبکش بریزید و خوب بفشارید تا آبش گرفته شود. سپس به آن نمک، فلفل و زنجفیل بزنید. حالا آرد ذرت را در آب گوجهفرنگی حل کنید و آن را همراه با سویا و مخلوط فراهم کرده، در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا خوراک بپزد و جا بیفتد. اکنون خامه، کنجد، اُرگانو و آبلیمو را در کاسهای بریزید و مخلوط کنید. اینک خوراک را در ظرف مناسبی بکشید و سس خامهای را رویش بریزید.
خواص کلم
کلم خاصیت دفاعی دارد و سبزی است که رفلاکس و زخم را بهبود میبخشد، مصرف منظم برگهای کلم دردهای جسمی، ذهنی و حتی خارش را کنترل میکند. تحقیقات نشان داده در مواقع درد میتوانید از آن استفاده کنید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/