عظیمی با اشاره به افتتاح واحد اول نیروگاه سیکل ترکیبی جدید زرند تا پایان مرداد گفت: در تلاشیم واحد دوم آن با فاصله حدود یک ماه راه اندازی شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، عظیمی معاون توسعه طرح‌های نیروگاهی شرکت تولید نیروی برق حرارتی کشور به همراه کریمی مدیرعامل تولید نیروی برق کرمان، بحرالعلوم مدیرعامل نیروگاه شهید سلیمانی کرمان و دیگر همراهان از نیروگاه جدید و قدیم زرند بازدید کرد. 

حمیدرضا عظیمی، معاون توسعه طرح‌های نیروگاهی شرکت تولید نیروی برق حرارتی کشور در جلسه‌ای که در سالن جلسات نیروگاه قدیم زرند برگزار شد، گفت: امسال به دلیل افزایش دما و کاهش بارندگی با نیاز مصرف بالای ۲۲ درصد مواجه بوده ایم که این امر همت مضاعف همکاران نیروگاهی برای پاسخگویی به نیاز‌ها را می‌طلبد و قدردان تلاش این عزیزان هستیم. 

او  با بیان این مطلب که نیروگاه زرند و مجموعه استان کرمان به دلیل راهبری و مدیریت مناسب توانسته اند، طی سالیان با کم ترین مشکل به تولید بپردازند، افزود: با توجه به نیاز مصرف مناطق همجوار، پایداری شبکه و اهمیت تولید به ویژه در زمان پیک تابستان، نیازمند تلاش مضاعف همکاران نیروگاهی در تمام نقاط مختلف کشور هستیم. 

عظیمی با اشاره به راه اندازی واحد اول نیروگاه سیکل ترکیبی جدید زرند تا پایان مرداد ماه امسال بیان کرد: در تلاشیم واحد دوم این نیروگاه با فاصله حدود یک ماه  به همت نیرو‌های نیروگاه قدیم زرند راه اندازی و مورد بهره برداری قرار گیرد. 

او با توجه به اهمیت مسئله آب به پیگیری آب نیروگاه جدید از منابع آب نیروگاه قدیم زرند اشاره کرد و افزود: با توجه به نیاز و اهمیت آب و با توجه به کم آبی منطقه، این امر در دستور کار قرار دارد. 

جلسه با معاون توسعه طرح‌های نیروگاهی کشور در زرند

 ایرج امیری، مدیرعامل نیروگاه زرند نیز در این جلسه ضمن خوشامد گویی از راه اندازی واحد دوم نیروگاه برق زرند و پارالل شدن به شبکه سراسری خبر داد و گفت: خوشبختانه با تامین سوخت در حال حاضر، هر ۲ واحد نیروگاه برق زرند وارد مدار تولید شدند و در مجموع ۵۲ مگاوات ساعت انرژی برق تولیدی به شبکه سراسری انتقال می‌دهند. 

او در ادامه به ارائه گزارش از عملکرد نیروگاه طی یک سال اخیر پرداخت و بر رفع مشکلات سوخت این نیروگاه تاکید کرد.

نیروگاه حرارتی زرند در شمال غربی استان کرمان و در مجاورت شهرستان زرند واقع شده است. طرح احداث این نیروگاه در اوایل سال ۱۳۴۷ آغاز شدو در نهایت واحد اول آن در اوایل سال ۱۳۵۲ و واحد دوم در اواخر همان سال به بهره برداری رسید. هدف از ایجاد این نیروگاه تامین برق جنوب شرق ایران در آن زمان بوده است. ظرفیت اسمی آن ۶۰ مگاوات (۳۰*۲)  است و در سال ۱۳۸۱ به منظور رسیدن به اهداف و ماموریت ها و سیاست‌های عالی وزارت نیرو به شرکت مدیریت تولید برق تغییر نام یافت و هم اکنون مجموعه نیروگاه با توجه به نیاز شبکه برق کشور و همچنین اهمیت نیروگاه در پایداری و امنیت شبکه، همچون گذشته با تولید حداکثری ارائه خدمت می کند.

 انتهای پیام/ م 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.