امین بیلدار‌ماهانی به عنوان سرپرست جدید پایگاه میراث‌جهانی قنات گوهرریز جوپار معرفی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سرپرست جدید پایگاه میراث‌جهانی قنات گوهرریز جوپار طی مراسمی با حضور مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان، دادستان، امام جمعه و بخشدار ماهان معرفی شد.

در این مراسم امین بیلدار‌ماهانی به عنوان سرپرست جدید پایگاه میراث‌جهانی قنات گوهرریز جوپار معرفی و از زحمات فوزیه فرحبخش مدیر پیشین پایگاه میراث‌جهانی قنات گوهرریز جوپار قدردانی شد.

فریدون فعالی، مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در این مراسم به ثبت جهانی قنات گوهرریز جوپار اشاره کرد و گفت: این قنات به دلیل یکجانشینی، توسعه نظام باغ‌داری و تشکیل بافت‌تاریخی تحت عنوان باغ شهر در کنار ۱۰ قنات دیگر از جمله قنات اکبرآباد و قاسم‌آباد بروات شهرستان بم در فهرست میراث‌جهانی قرار گرفت.

او افزود: در سال‌های گذشته فعالیت‌هایی، همچون: بهسازی محیطی، پژوهش‌های حوزه آبریز، بررسی و پژوهش ساختار قنوات و همچنین بررسی ظرفیت‌های باستان‌شناختی قنات با محوریت پایگاه میراث‌جهانی قنات گوهرریز جوپار انجام شده است که جای تشکر و قدردانی دارد.

فعالی با اشاره به برنامه‌های  آینده این پایگاه جهانی بیان کرد: توسعه زیرساخت‌های گردشگری، بررسی منظر و کارکرد‌های حوزه آبریز و ثبت ملی قنوات بخش ماهان که شامل ۲۲۰ قنات می‌شوند از جمله این برنامه‌ها خواهد بود.

او در ادامه از باغ شاهزاده ماهان به عنوان نگین گردشگری استان کرمان نام برد و افزود: برای ساماندهی، توسعه زیرساخت‌های گردشگری و همچنین فعالیت‌های مرمتی این باغ تاریخی به همکاری دستگاه‌های مرتبط با صنعت گردشگری و همچنین بخش خصوصی نیازمند هستیم.

مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان به کمبود اعتبارات حوزه میراث‌فرهنگی اشاره و بیان کرد: مسئولان بخش ماهان برای ساماندهی این باغ تاریخی، حس مطالبه‌گری را در خود تقویت کنند تا با همکاری و همدلی دیگر دستگاه‌ها و بخش خصوصی این باغ بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

او به برپایی کارگروه ویژه باغ شاهزاده ماهان با حضور مسئولان استان کرمان اشاره کرد و گفت: با برگزاری این کارگروه به مشکلات و دیگر مسائل مربوط به این باغ تاریخی پرداخته می‌شود. 

فعالی تصریح کرد: توسعه صنعت گردشگری استان کرمان با همه مختصات و ویژگی‌ها، نیازمند اقدامات فرابخشی و فرادستگاهی است و اقدامات بخشی و دستگاهی هیچ کمکی به توسعه این صنعت نمی‌کند.

انتهای پیام/ م 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.