به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان چهارمحال و بختیاری با صدور بیانیهای در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در خرداد ۱۴۰۰ بر حضور گسترده پای صندوقهای رأی تاکید کرد و حضور گسترده پای صندوقهای رأی را شتاب بخش حرکت نورانی انقلاب اسلامی عنوان کرد.
در این بیانیه آمده است: «اکنون که انقلاب شکوهمند اسلامی با ورود به گام دوم و مرحله خودسازی، جامعهپردازی و تمدّنسازی در پی فراهم آوردن زمینه تحقق حکومت مهدوی در جهان است و چشم آزادیخواهان جهان و مظلومان و ستمدیدگان به گامهای استوار و حرکتهای تعالیبخش ملت عزیز ایران اسلامی است و استکبار جهانی و ظالمان و ستمکاران با تمامی ابزار و امکانات خود در میدان هستند تا جلو پیشرفت انقلاب اسلامی را گرفته و مانع این حرکت انسانساز و تحولآفرین باشند، آنچه وظیفه همگانی است حضور گسترده پای صندوقهای رأی است که هم شتاب بخش حرکت نورانی انقلاب اسلامی و هم بازدارنده استکبار و عوامل مزدور آن است.»
بیشتر بخوانید
شورای فرهنگ عمومی استان چهارمحال و بختیاری در این بیانیه با بیان اینکه تحقق وعده پروردگار را حرکت پرشتاب و جهادی امّت اسلامی رقم میزند، افزوده است: «امروز مصداق روشن این حرکت جهادی حضورآگاهانه پای صندوق رأی است»
در بیانیه دبیرخانه این شورا آمده است: «همه برادران و خواهران ایمانی و همه اقشار در این آزمون سرنوشتساز مشارکت داشته و به هر شکل ممکن نقشآفرین باشند. همه میدانند آراء ریخته شده در صندوقها میتواند آبرو بخش ایران اسلامی و شاد کننده و امیدبخش امت اسلامی باشد. قطعاً درصد بالای آراء عزت و عظمت کشور و انقلاب را صد چندان خواهد نمود و امید و شادی را از دشمن خواهد گرفت، همه میدانند درصد بالای آراء با حضور تکتک و آحاد انسانها محقق میشود لذا عدم حضور یک نفر، عامل کاهش یک رأی است و به همان میزان آسیبزا برای صندوقهای رأی».
در ادامه این بیانیه ذکر شده است: «همه میدانند از آنجا که این مشارکت عامل عزّت ایران اسلامی و اسلام عزیز است از همان آغاز نیّت برای حضور پای صندوقهای رأی تا ریختن آرا به صندوق همه و همه عبادت پروردگار است و اجر محسنانه و بهشت آفرین دارد. همه میدانند رأی به صندوق انداختن یعنی نه به دشمن گفتن یعنی تبرّی و بیزاری از دشمن جستن و این همان بخشی از زیارت عاشورا زمزمه حسینیان است».
در این بیانیه تاکید شده است: «پس از توصیه مؤکد برای حضور پای صندوقهای رأی، توصیه جدی دیگر انتخاب اصلح است. همه به این امر مشترک رسیدهایم که کلید حل مشکلات کشور انتخاب درست و شایسته گزینی است. معیار انتخاب اصلح در بیانات مقام معظم رهبری بهوضوح به گوش همگان رسیده و انتظار آن است که با عقلانیت و بهدور از هیجانزدگی و به دور از نگاههای حزبی و گروهی، منافع و مصالح کشور و انقلاب مدنظر قرار گرفته و زمام امور اجرایی کشور را به دست کسی بسپاریم که ضمن داشتن همان شرایط از عزم و اراده جدّی برای تحول مورد نیاز انقلاب برخوردار باشد و به حق پاسداشت آرمانها و ارزشهای انقلاب را مدنظر داشته باشد».
در این بیانیه آمده است: «اصحاب رسانه، صاحبان قلم، تریبون داران، اهالی محراب و منبر، اندیشمندان، اساتید، صاحبان هنر، پیشکسوتان مجرّب، عالمان و عارفان، فعّالین فضای مجازی و همه طبقات اثرگذار جامعه در این شرایط سرنوشتساز مسئولیتی سنگین دارند. انتظار میرود هادی و راهبری امین برای مردم باشند و آنچه صلاح انقلاب و کشور است و آنچه مدنظر سکّان دار حکیم و فرزانه انقلاب است و آنچه رضای پروردگار در آن است را پیش پای امّت گذاشته و این کشتی نور را سوراخ ناشده به ساحل نجات رسانند. انتظار بجایی است که از همه مولّدان فکر و اندیشه و از همه فضای رسانهای، حال و هوای انتخاباتی بروز و ظهور داشته و تعهد ملّی و ایمانی و غیرت انقلابی بر همه استان و کشور پمپاژ شود».
این بیانیه شورای فرهنگ عمومی تاکید دارد: «ستادهای انتخاباتی و فعّالان عرصه انتخابات درپی ارائه ویژگیهای نامزد مورد نظر خود باشند و به جد از تخریب و تضعیف دیگران پرهیز نمایند. اینجا ایران اسلامی و عرصه انتخابات ارزش محور است، اینجا آمریکا و کجا و کجا نیست که با چنگ و دندان و با جنگ و نزاع بر کرسی صدارت قرار گیرند. نمونههای بداخلاقی انتخاباتی که در دورههای گذشته به کرات اتفاق افتاد جزو فرهنگ عمومی اسلام نیست. تقوای دینی و خلقوخوی کرامت محور انسانی فرهنگ اسلام است. نباید کرامت نامزدهای انتخابات قربانی بازیهای سیاسی و قربانی صدرات و ریاست شود. اگر نامزدی در این عرصه خطوط را شکست و بیتقوایی پیشه کرد مومنین از خدمت در ستاد او و در تبلیغ و حمایت از او با شک و تردید مواجه خواهند شد؛ انتظار میرود هم نامزدهای انتخابات و هم هواداران و ستادها بکوشند انتخابات اسلامی را به دنیا نشان دهند تا ارزش گزینی جای دنیا محوری نشسته و راه بر انتخاب درست مردم گشوده شود. خروجی چنین انتخاباتی است که انسان متعهّد بر کرسی مسئولیت و ریاست تکیه خواهد زد و چنین فردی است که با کمک مردم بر همه مشکلات فائق خواهند آمد».
در ادامه بیانیه تصریح شده است: «انتخابات نباید وحدت و انسجام درونی را مخدوش نماید هر کس با هر سلیقه و دیدگاهی، فعّال عرصه انتخابات میشود باید بداند که همه در یک کشتی به نام ایران اسلامی نشستهایم و تمام سرنشینان این کشتی به یک مقصد در حرکت هستند همه فعالیتها باید سمت و سوی همان مقصد همگانی را داشته و راه به بیراهه منتهی نشود.»
همچنین در پایان این بیانیه آماده است: «مجریان و ناظران انتخابات که معتمد مردم و نظام هستند این اعتماد عمومی را سرمایه تلاش انتخاباتی خود قرار داده و مراقب باشند این اعتماد مخدوش نشود. تمهید مقدمات اعتمادآفرین برای اخذ رأی و صیانت از آرای مردم و سلامت همهجانبه بر اعمال و رفتار نشانه امانتداری و نشانه صداقت در امانت است که بر شکوه انتخابات خواهد افزود و آرامش مثالزدنی بر همگان حاکم خواهد کرد. انتخابات در ایران اسلامی از سالمترین انتخابات جهانی است انتظار میرود در سایه تلاش بیشتر متصدیان، شاهد کوچکترین تخلّف انتخاباتی هم نباشیم و آنچه اراده رأیدهندگان است بر کرسی مسئولیتها تکیه زده و شاهد تجربه موفّق دیگری در برگزاری انتخابات باشیم».
انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهری، روستایی و عشایری همزمان با سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/ش