در گزارش زیر طرز تهیه کیک کالباس را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه کیک کالباس را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
بیکینگ‌پودر ۱ قاشق مرباخوری
روغن‌زیتون پنجاه گرم
کره دویست و پنجاه گرم
نمک به اندازه نیاز
کالباس دویست و پنجاه گرم
تخم‌مرغ دوازده عدد
آردسفید ۱ کیلوگرم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
آرد، بیکینگ‌پودر و کمی نمک را با هم قاطی کنید.

بعد تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنید، کره نرم شده و روغن‌زیتون را کم‌کم به آن اضاف کنید. اگر خمیر سفت شد کمی روغن به آن اضافه نمایید، آن‌گاه با دست ورز دهید و در پلاستیکی بگذارید و به مدت ۲ ساعت در جای گرم بگذارید.

کف ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید و خمیر را به صورت لایه‌ای نازک کف ظرف بگذارید در این لحظه کالباس خردشده و تفت داده شده را روی خمیر بگذارید و سطح آن را با لایه خمیر بپوشانید و زرده تخم‌مرغ زده شده را با قلم‌مو روی سطح خمیر بمالید و در فر از قبل گرم‌شده با حرارت صد و هشتاد درجه سانتی‌گراد به مدت شصت دقیقه بگذارید.

این غذا مثل کیک است، اما شیرین نیست.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.