در مطلب زیر طرز تهیه خورش قارچ و مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  خورش قارچ و مرغ، یکی از انواع خورش‌های بسیار خوشمزه و محبوب است که بسیار پرطرفدار نیز است. این خورش خوشمزه و لذیذ را می‌توانید با گوشت مرغ و یا حتی با گوشت قرمز نیز طبخ کنید و برای وعده غذایی ناهار و به همراه برنج زعفرانی و یا به صورت خوراک در وعده شام سرو کنید.

خورش قارچ و مرغ با عطر زعفران و آبلیمو تازه، یک خورش خوشمزه و سالم را تدارک خواهد دید. وجود قارچ نیز که حاوی مواد معدنی مغذی بسیاری بوده، نیز فایده این غذا را دوچندان کرده است. مصرف قارچ باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از سرطان، تنظیم سطح کلسترول، استحکام استخوان ها، رفع کم خونی، حفظ سلامت پوست و مو، تناسب اندام و کاهش وزن، کنترل فشار خون بالا و… می‌شود.

مواد لازم

سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
آب جوش: ۲ لیوان
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از آش کشک خوشمزه شمالی و پیراشکی مخصوص مجلسی تا باسترما پلو + تصاویر


مراحل

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید.

سپس سینه‌های مرغ را که به شکل مکعبی برش زده اید را به قابلمه اضافه و سرخ کنید.

رب گوجه فرنگی و ادویه‌ها را اضافه و کمی تفت دهید تا مرغ‌ها طعم دار شود.

سپس ۲ لیوان آب را به مواد اضافه و در قابلمه را بگذارید تا مواد با حرارت ملایم بپزند.

قارچ‌ها را خرد کرده و در یک ماهی تابه جدا کمی تفت دهید.

سپس قارچ، آبلیمو و زعفران را به خورش اضافه و یک ربع دیگر حرارت را خاموش کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.