به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کیک پستهای با روکش شکلاتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شکلات سفید ۵۰ گرم
کنسرو شیرعسلی ۱۰۰ گرم
پودر قند۵۰ گرم
پودر پسته۱۳۰ گرم
پودر هل۱/۴ قاشق چایخوری
شکلات تلخ۱۵۰ گرم
بیشتر بخوانید
روش تهیه:
شکلات سفید را خرد کنید و همراه با شیرعسلی روی حرارت ملایم قرار دهید.
پس از ذوب شدن شکلات را از روی حرارت بردارید.
پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سپس پسته و پودرهل را به مخلوط بالا اضافه کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود.
خمیر را داخل کیسه بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه در فریزر یا ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود.
سپس قالب بزنید.
شیرینیهای قالب زده را در شکلات تلخ ذوب شده بزنید و در یخچال بگذارید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/