به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، علیرضا راشکی مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سیستان و بلوچستان در نشست خبری با اصحاب رسانه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سیستان و بلوچستان استان توسعه یافتهای نیست، اما همواره ادعا داریم این استان در آستانه توسعه قرار دارد.
مدیرکل اموال و املاک ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: همواره خلأ حضور سرمایهگذاران در سیستان و بلوچستان حس میشود که انتظار داریم مجموعههایی در استان حامی ایدهها و برنامهها شوند تا سرمایهگذاری برای توسعه در استان بیش از گذشته صورت گیرد.
او خاطرنشان کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در چارچوب تفاهمنامههایی که در استان مابین ستاد و استانداری منعقد میشود حرکتهای خود را در راستای توسعه استان که در حال اتفاق افتادن است جهت میدهد.
راشکی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب که در سالهای اخیر انتخاب شعار سال از سوی ایشان حول محور تولید، اقتصاد، جهش، پشتیبانی، مانعزدایی بوده، گفت: با تکیه بر همین شعارها عزم خود را جزم کردیم تا با کمک مجموعههایی که نقش ملی در توسعه کشور دارند توسعه استان رقم بخورد.
راشکی با اشاره بر اینکه یکی از مجموعههایی که نقش اساسی در توسعه کشور داشته مجموعه "۱۰۰ استارت آپ" است، عنوان کرد: این مجموعه تاکنون با حضور در بیش از ۸ استان اقدام به برگزاری رویداد و شناسایی ایدهها کرده و در حال حاضر در این استانها در حال سرمایهگذاری است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سیستان و بلوچستان تصریح کرد: مجموعه ۱۰۰ استارت آپ در حال حاضر استان سیستان و بلوچستان را برای ادامه فعالیت خود انتخاب کرده که امیدواریم یک رویداد ملی و افتخار آفرین در خردادماه امسال در استان با کمک این مجموعه شکل گیرد.
او بیان کرد: موسسه دانش بنیان برکت تعهداتی را در دستور کار دارد تا در سیستان و بلوچستان انجام دهد که یکی از این تعهدات برگزاری رویدادها بوده به همین دلیل هر چه در استان توان وجود دارد در کنار خودمان میآوریم. مجموعه ۱۰۰ استارتاپ با سرمایه گذاری ۲۸ میلیارد تومان بر روی ایدههای استان قرار است سرمایهگذاری کند که قطعاً این رقم تا پیش از برگزاری رویداد افزایش پیدا خواهد کرد.
راشکی گفت: ایدههایی که در استان وجود دارد در جریان برگزاری این رویداد با تکیه بر استعدادهای استان شناسایی میشود که قطعاً از چهرههای ملی و تأثیرگذار در حوزه کسب و کار در این رویداد استفاده خواهیم کرد.
مدیر اجرایی مجموعه ۱۰۰ استارتاپ نیز در این نشست اظهار داشت: تاکنون اتفاقات خوبی در رویداد استانی سیستان وبلوچستان رقم خورده است. با توجه به اینکه دوم خردادماه رویداد استارتاپی در استان برگزار میشود تیمهای استارتاپی و کارآفرینی تا ۲۸ اردیبهشتماه فرصت دارند در سایت ۱۰۰startups.ir ثبتنام کنند.
عرفان عزیزپور هدف اصلی برگزاری این رویداد را ایجاد شور و نشاط در استان بین تیمها بیان کرد و افزود: در این رویداد هیچ تیم و ایده خوبی به دلیل نبود سرمایه بلاتکلیف نمیماند. ۱۰۰ استارتاپ با همراه کردن سرمایهگذاران مختلف استانی و ملی خلاء وجود سرمایه را برای تیمها حل کرده است.
او بیان کرد: آن دسته از تیمهای استارتاپی که بتوانند جذب سرمایه داشته باشند از خدمات منتورینگ استارتاپ قبل و بعد از سرمایهگذاری بهرهمند میشوند. امیدواریم تیمهای بیشتری جذب رویداد سکوی پرتاب شوند و سرمایهگذاری بیشتری را در این رویداد داشته باشیم.
نماینده موسسه دانش بنیان برکت در استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: موسسه دانش بنیان برکت تمام توان خود را جهت ورود ابزارهای سرمایه گذار خود به سیستان و بلوچستان به کار برده است تا شاهد تحقق ۲۰۹ میلیارد تومان سرمایه گذاری کسب و کارهای نوپا شویم.
محمد صادق میری ادامه داد: جوان باوری و توجه به شرکتهای دانش بنیان با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب با نگاه به حل مشکلات و کارآفرینی توجیه پذیر از دستورات کار موسسه دانش بنیان برکت در استان است.
امیر بامه مدیر روابط عمومی صندوقی نوآوری و شکوفایی نیز گفت: یکی از برنامههای صندوق نوآوری و شکوفایی برای تامین مالی تیمهای استارتاپی، برگزاری رویدادهای دوشنبههای استارتاپی است که تاکنون ۲۲ دوشنبه استارتاپی با حضور ۱۴۷ استارتاپ برگزار شد و در آن ۱۴ استارتاپ توانستند ۳۶ میلیارد تومان سرمایه جذب کنند.
امیر بامه با بیان اینکه برگزاری دوشنبههای استارتاپی در استانها با همکاری مجموعه ۱۰۰ استارتاپ و در قالب رویدادهای سکوی پرتاب انجام میشود، افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی تا سقف ۴ برابر مبلغی که عاملان مجاز سرمایه گذاری روی تیمهای استارتاپی سرمایه گذاری کنند، در قالب مدل همسرمایهگذاری وارد تامین سرمایه جسورانه میشود.
انتهای پیام/ع