مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اجرای طرح خاتم گامی مؤثر در افزایش تاب‌آوری اجتماعی است، گفت: ۲ هزار زن و دختر این استان زیر پوشش طرح ملی خاتم قرار گرفتند.

باشگاه خبرنگاران جوان  ؛ عباسعلی اویسی  اظهار کرد: خاتم یک برنامه جامع در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که با بهره‌گیری از آموزش‌های کاربردی، مشاوره‌های تخصصی و افزایش آگاهی عمومی به تقویت مهارت‌های ارتباطی، ارتقای سبک زندگی سالم و کاهش آسیب‌های رفتاری در گروه‌های هدف کمک می‌کند.

وی افزود: در این رویداد، ۲ هزار زن و دختر ۱۳ تا ۴۵ سال از خدمات این طرح بهره‌مند شدند و آموزش‌های لازم را در حوزه خودمراقبتی، سلامت اجتماعی و مهارت‌ورزی دریافت کردند.

به گفته مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان؛ اجرای طرح خاتم با همکاری موسسات غیردولتی، مراکز مثبت زندگی و تسهیلگران اجتماعی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در طرح خاتم هدف ما این است که با استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی موجود، آموزش‌های اثربخش‌تری را به جامعه هدف ارائه دهیم.

اویسی ابراز امیدواری کرد که؛ اجرای این طرح در سراسر سیستان و بلوچستان، زمینه‌ساز توانمندسازی زنان، نوجوانان و خانواده‌ها شده و به افزایش تاب‌آوری اجتماعی منجر شود.

وی تاکید کرد: این برنامه دارای سیستم ارزشیابی مستمر است که کیفیت آموزش و میزان تأثیرگذاری آن را در کاهش آسیب‌های اجتماعی بررسی می‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.